maki juhtmete vedamine

maki juhtmete vedamine

Audio, elektrisüsteem, turva
-
--marek--
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas --marek-- »

PuZuP-il on täiesti õigus ja lada ustel peaks seal hingede juures ju mingid augud olema ja kui ei ole siis tee ja tsingi ära see puuritud koht et roostet ei tekiks :)
aga mix üldse ette kõlarid minu meelest on poole mugavam kui on taga kõlarid:spinKõrvad hakkavad valutama kui kogu aeg kõrva ääres läriseb mingi kõlar:spin
Nüüd sai küll tark jutt kirjutatud :) aga see on minu arvamus mis teha kui ei meeldi kellegile:bouncing
k
kj
Foorumi kasutaja
Autod: BMW E34 TDS, Renault Megane

Postitus Postitas kj »

taha on minu masinal suht raske k6lle panna sest lihtsalt ei ole kohta(jutt k2ib nivast), muidugi oleks ka v6imalus taha pagasi kate teha, aga see selleks. V6i 2kki teate teie m8nda kohta kuhu nival k6llid paigaldada, sest ega mulle endalegi meeldi et need seal uks kyljes on=m22rduvad 2ra ja katted l2hevad m6lki, niiet ootan arvamusi kuhu k6llid panna:lol
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Mine vaata oma Niva pagasnikusse. Seal seinal (polstril) kõlari õnarused sees. Vähemasti 80aasta Nival olid.
C
k
kj
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas kj »

saingi targemaks t2nu motamehele:D
k
kaur
Foorumi kasutaja
Autod: 2106 '80

Postitus Postitas kaur »

Väga edukalt saab esiuste kõllide juhtmed vedada läbi nende kummist kõride, kust jooksevad ukse valgustuse (väikesed punased lambid esiuste allosas) juhtmed.
Nii on üsna kindel, et kõlli juhtmed ka pikemal kasutamisel ei murdu, mis ilmselt juhtub juhtmete kuskilt suvalisest august läbivedamisel.

edit: Tjah, tõsi ta on. Unustasin..:sein
k
kj
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas kj »

v2hemalt minu nival kyll ei ole neid uste valgusteid, minuteada on need 03 ja 06:(
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

uuematel 07 ka esiustes..
enamikul ladadel neid ikka originaalis pole.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
3
3way
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 3way »

to niffkin: tõstsin tihendi üles ja vedasin juhtme alt läbi
to puzup: maki teise juhtme (selle, mis mälu töös hoiab) ühendasin ka süütelukku, selle juhtme külge, mis tuleb otse akult.
aga selle sigaretisüütajast voolu võtmise kohta ei oska midagi öelda, sest pole suitsumees ja seda pole kordagi kasutanud:rolleyes
Vasta