2101 kütuse näiduk
2101 kütuse näiduk
2101 kütuse näiduk
2101 kütuse näituk näitab täis paaki kuigi see ei ole täis ???
(võib olla ka tühi paak , näitab et on täis)
kas mingis massis on probleem ??:sein
(võib olla ka tühi paak , näitab et on täis)
kas mingis massis on probleem ??:sein
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Mina tahaks küll sellist ujukit(ujuk = plastmassballoon antud olukorras) näha millel juhtmed küljes on ja mis kuhugi kinni jääbAlgselt postitas: Laurimetall
Kas ujuk on jäänud max asendis kinni või on mõni ujuki juhtmetest läinud kerega kokku .

- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Süüde sees, võta anduri juhe küjest ära. Kui siis nulli kukub on viga paagi anduris.
Kui ei kuku on viga kas näidikus, või on juhe massis.
Näidiku juhet massiga ühendades ja lahti lastes peab seier kargama ühest äärmusest teise. Et olla kindel tuleb massi ühendada kerega, mitte paagiga. Paagil võib teinekord mass puududa.
Kui ei kuku on viga kas näidikus, või on juhe massis.
Näidiku juhet massiga ühendades ja lahti lastes peab seier kargama ühest äärmusest teise. Et olla kindel tuleb massi ühendada kerega, mitte paagiga. Paagil võib teinekord mass puududa.
C
- zajetz
- Ladaklubi Liige
- Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid
Siis on sul paagis sees oleva reostaat katki. tulel ja näidikul on erinevad ahelad, seega üx veel töötab aga teine enam mitte. Vaheta paagi andur ära ja probleem kaob.Algselt postitas: puukas
Aga mul just vastupidi, et kallasin hulga bensiini sisse, see bensiini tuluke kustus ära aga see seier on ikka lõpus (näitab, et paak täiesti kuiv)???
Ise läbielatud viga.
Kusjuures mul ka selline viga, koguaeg seier põhjas aga kui paagis hakkab kuivseadus kehtima põleb tuli. Suht tüüpiline viga ma vaatan.
Pole armatuuri veel lahti kiskunud, pole viitsimist olnud. Siis vaatan kui uue armatuuri sisse panen
Ma ise ei tea aga paagist andurit kätte saada on raske teema? Või on lihtsalt mõne kruvimutripoldiga?
Vabandust, ma uurin tausta, auto pole hetkel minu käpa all, et vaadata saaks
Pole armatuuri veel lahti kiskunud, pole viitsimist olnud. Siis vaatan kui uue armatuuri sisse panen

Ma ise ei tea aga paagist andurit kätte saada on raske teema? Või on lihtsalt mõne kruvimutripoldiga?

Vabandust, ma uurin tausta, auto pole hetkel minu käpa all, et vaadata saaks

veits vana teema, aga ka mul probleeme kütuse näidikuga, põhimõtteliselt tulukese asi on korras,asi nimelt selles et kui punane vilgub/põleb siis peaks olema mingi 5L paagis,kui 10L juurde valada näitab poolt paaki mida tegelikult olla ei tohiks, samas seier liigub ka alla poole...kuidagi väga naljakas on see asi, peaks proovima teise spidoplokiga et mis tollega teeb,äkki näidiku viga...