Bensunäidik stabiilseks?

Bensunäidik stabiilseks?

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
r
raitl
Suletud kasutaja

Bensunäidik stabiilseks?

Postitus Postitas raitl »

On kellegil ideid kuidas muuta bensunäit stabiilse(ma)ks? Mõtlesin et kui ehitaks mingi elektroonilise stabilisaatori vms. vahele? Ühesõnaga mu Nival pendeldab kui tallesaba siis kui just sile tee pole. Ja kurvis ka. Või on selle vastu lihtsamat rohtu?
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Näidikul pole häda midagi. Bensiin on see mis pendeldab. Panin ka tähele seda oma Nival. Ükskord juhtusin ringil sõites bena taset vaatama ja üllatus -üllatus Alles täidetud paak oli juba tühi. Ringilt välja sõites sirge tee peal aga sai paak jälle kolmveerandini nagu pidigi olema.
C
l
Laada
Foorumi kasutaja
Autod: Nokia, Nolada.

Postitus Postitas Laada »

Äkki aitaks suuremat sorti kondekast kui see bensiininäidikule paraleellselt peale ühendada? Ise ilmselt prooviks kõigepealt sellist varianti kui asi häirima hakkaks. Ega ta kurvis peabki ju teistmoodi näitama kui otse sõites, isegi horisontaalselt paigutatud paagiga masinatel kipub pikemates kurvides näit tegelikust erinema. Ma ei tea, mind ilmselt selline asi ei häiriks ja ega sellest lahti ei olegi võimalik saada. Võibolla siis bimetallelemendiga näidikut kasutada nagu see näiteks mossedel ja teistel väga vanaaegsetel autodel on. Selline näidik lihtsalt ei reageeri kiiretele muutustele.
s
sigle
Suletud kasutaja

Postitus Postitas sigle »

Uuematel Nivadel on ta küll piisavalt stabiilne(ainult tuli hakkab mõnes kurvis liiga vara märku andma) vanadel jah selline jama
m
Marcuz
Foorumi kasutaja
Autod: Avensis 2.0i
Kontakt:

Postitus Postitas Marcuz »

Mu 05-el on hoopis omamoodi asi selle bensu näidikuga - muidu on seier paigal, aga kui bena on umbes veerand paaki siis seier hüppab 0-st sinna maani edasi-tagasi ka sileda tee peal rahulikult sõites.. arusaadav et see pole bensiini loksumisest aga millest seda ma ei tea.
Hüvasti Punane Nool :\'( ..jäänud on mälestus hea...
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

Sul siis bena mõõdiku takistustraadid katki. Vaja ära vahetada bena paagi sees olev andur.
C
m
Marcuz
Foorumi kasutaja
Autod: Avensis 2.0i
Kontakt:

Postitus Postitas Marcuz »

Algselt postitas: motamees
Sul siis bena mõõdiku takistustraadid katki. Vaja ära vahetada bena paagi sees olev andur.
Kas siis ka kui seier tõmbleb ainult töötava mootoriga?? Kui lihtsalt süüde sees on pole midagi viga.
Hüvasti Punane Nool :\'( ..jäänud on mälestus hea...
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

Nüüd jään vastuse võlgu. Sümptomid naa imelikud.
Tuleb ikka kõigepealt kontrollida paagi näitajat. Kui traadid katki siis see ju näha. Seda pole ju raske kontrollida. Kõige lihtsam testriga takistust. Kui ujukit tasakesi liigutada peab takistus muutuma sujuvalt.
C
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

sry et nii vana teema üles võtan aga 05-el põhjustab bensunäidiku ja voltmeetri hüppamist töötava mootoriga kaitse nr. 9 (g-67) see ei anna hästi ühendust, midagi vahele panna, ntx tikke siis jääb paigale ;)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Postitus Postitas kopec »

08-tel sama probleem,et pendeldab.vevelane pole vist viitsinud paagile vaheseinu teha!
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
m
mummuke
Suletud kasutaja

Postitus Postitas mummuke »

Mul autol on uus andur paagis, aga näidiku seier pendeldab ikkagi edasi-tagasi :( Ja ka ainult töötava mootoriga.
p
pingvin
Suletud kasutaja

Postitus Postitas pingvin »

Minu näidik pendeldab ka aga esimese kriipsu kohal, kui paagis pentsu vähe. Mul üks tuttav soovitas anduri klemmi ja takisti vahelise ühenduse üle tinutada. Kevadel kui soojaks läheb siis teen ära.
k
kenu
Foorumi kasutaja
Autod: 05
Kontakt:

Postitus Postitas kenu »

Algselt postitas: mummuke
Kusjuures jah, märkasin, et pendeldab enamasti siis, kui benssu vähe. Siiani mind see eriti ei häiri, kui ta just 0 ja max vahel pendeldama ei hakka::lol

Aga mis selle ühenduse viga siis on, ei saanud pihta, mis seda vaja üle tinutada?
ju siis oli avtovazi mehhanikul pea haige, kui pentsunäidikut tinutas, mu 05-l oli sama häda: alati oli laadimine kas nullis või siis +16V peal, kui kaitsmeploki kahtlased joodised ise üle tinutasin, oli probleem lahendatud.
a
Anonymous
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Anonymous »

aitab ka see kui võtta 06“ 03 õli surve näidik ja panna sinna peno siffri plaat
õli surve näidik pole nii tundlik
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

Kui tahate näidikut stabiilseks saada, siis aitab kinldlasti üks asi.... laska paak ääreni täis ja uskuge mind ei liigu see kuhugi:lol
l
Ladarider
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d

Postitus Postitas Ladarider »

Sai siin vahepeal paak täitsa tühjaks pumbatud ja peale seda hakkas bensiininäidik tegema mis tahab, kargab ühest otsast teise, et kas ujuk võis peale paagi tühjaks pumpamist kuidagi piagast minna?
m
m-rally
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2106, AZLK 2140, Bmw318

Postitus Postitas m-rally »

aga mul siksil üldse bentsunäidik teeb igast ime asju,nt kui muusika mängib(mingi lahjem kõlar) siis bentsuosuti liigub muusika taktis,ei teagi mis jama on
Vasta