kuna ilma stangetetta autol tuleb pahandusi ,ning mina ei taha panna oma ladale stangesi tuli mul mõte.
nimelt ehitaks põlle taha mingi tugevduse et põhimõtteliselt ehitaks põlle taha stange:D
suht selline imelik mõte aga siiski ju stange voi mis te arvate?
või on pakkuda alternatiive.......
või kui mingi toru jupp panna kahe kinnituse vahele on se ka ju stange
kirjutasin sellest ARKi... nad väga jäigad selle koha pealt... aga lõpuks annab kõike organiseerida... lihtsalt tuleb minna rääkida ark'is koha peal, mida täpselt plaanid jne... need arvuti taga istuvad mutikesed on paindumatud
ühel tuttaval oli kh 01 stange asemele torud pandud aga ta pidi ära võtma
aga see oli aastaid tagasi kuigi ma arvan et see kord nyyd karmim sest sõiduautodel ei tohi ju kängururaudu olla enam....
soovitan siiski vähe traditsioonilisemaid lahendusi: vfts-i esispoila või kasvõi 05-e standardpõll ette keevitada ja siis veel 05-e või 7-me stange;)
nullkuuele peaks selline lahendus küllaltki hästi sobima
ÄRA VÕTA stanget eest ära, 06-e "hainina" ei kannata siis enam mingisuguseidki kõkse
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Aga kui stanget yldse mitte panna, kas siis ARK hakkab kohe kiljuma? Just keevitamine lõpukorral ja käis siuke mõte läbi, et laseks stange kronsa augud (kere kyljes) kinni.
ja kui sul on tehniline kaart autol(loomulikult peab olema autol kõik dokumendid korras) siis saad ainult kindlates ülevaatuse punktides ülevaatust teha.
ja kui sealt läbi saad, siis sõida kus tahad
Lower your standards and you'll never be disappointed!