Tartus on need päris levinud kohe. Vahetult pärast ostmist märkasin, et lähiümbruses veel kahel Sigullil taolised peal. Osta (õigemini Venemaalt tellida) saab Tartust ühest Zigulipoest (neil on muide Tallinnas keskladu ka). Poe nime ei mäleta, aga võin uurida.
TO 765 AIX miks sa arvad et sellise rooliga keegi kobisema hakkab? mul läks ülevaatuselt läbi, ja mendid pole siiani veel näkku n******d!????? Või on mul lihtsalt vedanud! mul pole isegi signaali sellel peal:P
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
...endal ka juba nahk narmendab ja rool hakkab väsimuse märke näitama, aind oleks sellist uut vaja...just sellist kus VAZ peal, oleks õigeim, kuid kust....
To Siim: mainisid et tartus, Mekre äri!?
kus see asub?
Mekre on Jaama tänavas. Nii et kui Raatuset pidi ülesse kimad ja Jaama risti jõuad, siis vasakule. sealt kohe paistab suur Valvoline silt (ca 30m) Aga mitte sealt Valvoline sildi juurest ei lähe sisse vaid sama maja Raatuse tänava poolse külje pealt.
käisin tartus jaamatn. poes, kuid seal aind üks mingi plastikkattega aretus oli, siiski kui keesgi teab, kuuleb, Olesk huvitet VAZ'i kirjaga NAHK roolist:)
Originaali postitas RS Racing
skahar: rallis peaks vist olema kõige parem kasutada seemisnahkse kattega, vähem libedam või kuidas
seda küll, aaga need suht kallid, sparco jne. mingi 2000.- ringis!
Aaga endal hetkel ikka "VAZ'i" kirjaga ja nahaga ja puha....no nostalgik nagu ma olen:)
Selline on ka väga ilus rool. Olen neid näinud ainult uuematel Nivadel aga poodides veel küll mitte. Järsku keegi oskab öelda, kus on sellist müügis näinud(soovitatavalt Tallinnas).
Mis te kurat jälle jebite mul ju täitsa norm rool pakkuda, odavalt pealekauba. Ainuke probleem see et polnud originaalis lada rool vaid hoopiski pärit honda civicult. Aga peale nuutide viilimist läks peale küll, samas nüüd on nuudid kuidagi kulunud, kui neid viiliga vähe süvendada peaks kestma küll. Või siis lasta mutrile stopperiks keevitusega väike punkt peale, et rool järsku lahti ei keeraks ennast. Ise sõitsin sellega ikka pikka aega ja probleeme polnud. Nuudi osa on vahetatav ka vist, pean käima keldris uurima. Nahk on ka pealt katiki, samas kui see üldse maha kiskuda peaks ka normaalne välja nägema. Hinnaks 100EEK Niiet ostke ära, muidu on jälle nii nagu siksiga oli, algul ostjat ei leidu ja siis kui juba auto niisama ära on antud kargab hunnik jutumehi välja jutuga et "oleks ma teadnud oleks kohe ära ostnud" Ahjaa see keskel see läikiv vidin on minidiski seest see ketas. Kes ise järgi tuleb võib tasuta soovi korral makikonsooli ka saada mis pildil tagant paistab
Esialgne postitaja miq
muidu on lahe rool, aga see honda nuut mulle asja juures ei meeldi.ikka natuke ebamugav sõita, kui tead, et ühel hetkel võib rool lahti tulla.
mis sa jamad. mees ju ütles mida teha.. mutrile punkt peale ja ei lähe ta kuhugi..
siksi originaalist ikka palju etem ju...
ära maga head pakkumist maha!!!
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
ehh muidugi võid ju mutrile punkti peale lasta, aga kui kunagi tahad auto maha müüa ja rooli oma järgmisele siglale peale panna, kuidas siis rooli kätte saab?