no oli endal ka seda buvanooli vaja.
astusin siis poodi ja küsisin et kas on vastati et ei tehtagi enam. muide see pidi mingi 16 raha maksma kui seda veel leidus. ja kuna endal oli vaja siis ostsin selle asemel mingit as flora roostemuundurit põhimõte on ju sama mis buvanoolilgi
nii et osta seda see ka mingi 20 eeki aint teised kõrval olid mingi 100-200:sein
Ma juba ühes postituses mainisin et see Flora oma tundub üldse mitte nii hästi toimivat. Buvanoniga on näha kohe kui rooste muundub millekski tumesiniseks asjaks. Flora oma panin peale ja Jäi kuidagi halliks. Kui vähe kraapisin tuli altpoolt tavaline rooste välja.
See võib ka valearvamus olla. Aga arvamus siiski.
omal ajal ostsin autoturult 15 eeku pudel. buvanol on jah päris tegus asi, aga kui roosteuss on päris pleki sügavustesse elama läinud, või lausa pesa jaoks väikse augu teinud, siis aitab ainult detaili vahetamine
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
maakonna piirid ju lahti minu teada :puzzled:puzzled Vaevalt et tallinna välised inimesed kunagi tallinnas ei käi, ja vastupidi. pealegi mina läheks oma kopika heaolu nimel kasvõi kuud taevast alla tooma :lol:lol:lol läänemaa on ilus koht. sealt tallinna ainult 100 kilumeetri kanti:D
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Mina ostsin alles hiljuti veerenni ladapoest igaks juhuks omale tagavaraks ühe pudeli. Maksis mingi 20eek. Raplas agrovaru juures vene juppide poes kah oli olemas u. sama hinnaga.
Tallinnas BEN autotarbes on täitsa olemas...
On buvanooli ja ka mingit muud välismaa vahendit, mis tulemuse järgi isegi tigedamalt töötab kui buvanool...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...