oleks vaja suuremal hulgal autost eemaldada orig. pigimatti. Paluks nõuandeid või nippe selle kohta, kuidas keegi seda teinud on. Noa või mõne muu terava asjaga võibki seda sealt nühkima jääda.
Pahtlilabidas... selline väiksem ja laiuselt 7cm umbes. Ise sai 06-el selle suht kiiresti puhtaks. Raud leht tal otsas. Ja haamriga sai koputatud ja tulid suured tükid. Kruvikaga võttis kõvasti rohkem aega.
Haamriga sai siis peale koputatud.
See matt suht pehme ja nätske ikka seal põrandal. Vasaraga võib seda koputama jäädagi. Tegeist mazda 626-ega. Kuna siin foorumis paljud seda teinud, küsisin siit;) Vahepeal käis mõte kuumapuhuri juurest läbi. Matt on selline 3-4mm paksune. Põletiga paigaldatava ruberoidi taoline:puzzled
sooja puhur (föön mis puhub kuni 900 kraadi sooja)ja pahtli labidas. need on parimad tööriisdad!!!! Ise olen teinud kahel autol. Ning kui on pehme siis tulebgi paremini maha!!!!
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
Soovitan kuivajääga proovida. Saab seda AGA-st (www.aga.ee - helista sinna, sest minuteada tehakse seda ainult Maardu kandis). Müüakse kahte erinevat - 3mm ja 16 mm graanulid. Puistad need põrandale, kummi taoline asi külmub (-80C) ja koputad haamriga kildudeks.
Hind oli umbes - 80.- 10kg termokast
10kg - kuivjää 16mm graanul ~200.-
Mingi föön on olemas. Mäletamist mõõda puhus 560 kraadi sooja. Proovin siis nendega midagi korda saata. Aitäh ja kui kellegil midagi lisada, siis võib teemat jätkata:)
mina isiklikult olen viaccess-iga ühel nbõul,sest ,kui pigi on seal juba ammu,siis ta iseeneasest on juba ka mingil määral pragunenud.ja kui koputada,siis tuleb pätis häst lahti.Muidugi ka pahtli labidas olgu käeparast.