K: Kuidas eemaldada ukselt aknaliiste
-
kkrister
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '80
Tegin mitu otsingut kuid ei leidnud vastust küsimusele, kuidas võtta ära aknaklaasi liistud ukse küljest, et need kõveraks ei läheks?
Kas selleks on vaja mingit rakist?
Olen paar korda seda teinud ning alati on nad pärast kõverad.
Kas selleks on vaja mingit rakist?
Olen paar korda seda teinud ning alati on nad pärast kõverad.
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Mina olen kruvikeerajaga võtnud ja algul läksid kõveraks, kuid nüüd juba vilunud ja jäävad sirged. Kruvikeerajaga vaikselt sealt nagade kohapealt kergitada ja igalpoolt ühtlaselt.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
- ToM
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107, 2101
Ma ei saa aru, kas asi on minus või mis, aga mina saan tervelt (sirgelt) kätte ainult umbes pooled liistud. Mõned on kuidagi nii imelikult kinni, et sorgi oma kruvikaga palju tahad, ikka pead kõveraks väänama:( Ja ütleme et praktiliselt kõik lähevad ikkagi kergelt lainesse, ole nii hoolas kui tahad. Mul pole küll isu enam neid liiste näppida, alati vihastan end seaks.
m'kay
hästi natukene pead neid kangutama, vaikselt niimoodi et tervet liistu kangutad järjest laiemaks,mitte ainult teatud kohti ja kindlasti mitte korraga palju, mitu korda vaikselt laiemaks, mina sain ilusti kätte ja ilusti tagasi ka,
samas võib ka nii, et painutad ühte kohta nii et üles saad tõsta ja siis teist kohta ja nii ei paindu ära see, pärast surud lihtsalt tagasi ja kõik
samas võib ka nii, et painutad ühte kohta nii et üles saad tõsta ja siis teist kohta ja nii ei paindu ära see, pärast surud lihtsalt tagasi ja kõik