2105-e põrkerauad 2101-le
-
uurmo
- Foorumi kasutaja
- Autod: oman nivat
- Kontakt:
kuidas panna 05 stangesid 01 kas sellega läheb väga suurt vaeva mulle öeldi et kronsad peab ümmber tegema .Tahaks panna 01 neid stangesid sest originaal stanged on natu kehvad eriti tagumine
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Tükk aega jäi mulle sinu postitusest segaseks, kumma stangesid kummale masinale sa nüüd panna ikkagi tahad. Eeldan et 05 stangesid 01-le.
Minu kopikal on 05 stanged küljes. Põhimõtteliselt saab panna ka originaal kronsade otsa, kuid see minu meelest suht loll üritus, sest tuleb õige asend vaadata ja siis kinni keevitada. Reeglina jäävad viltu istuma. Pealegi kui esimene jääks veel kuidagi enam vähem, siis tagumine jääks rõvedalt kõrgele. Mina panin originaal toru kron?teinidega, aga siis tuleb plekki uued augud teha ning ees kronsteinid lanserooni külge kinni keevitada.
Minu kopikal on 05 stanged küljes. Põhimõtteliselt saab panna ka originaal kronsade otsa, kuid see minu meelest suht loll üritus, sest tuleb õige asend vaadata ja siis kinni keevitada. Reeglina jäävad viltu istuma. Pealegi kui esimene jääks veel kuidagi enam vähem, siis tagumine jääks rõvedalt kõrgele. Mina panin originaal toru kron?teinidega, aga siis tuleb plekki uued augud teha ning ees kronsteinid lanserooni külge kinni keevitada.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?