06 põranda vaiba vahetus
06 põranda vaiba vahetus
06 põranda vaiba vahetus
toon kõigepealt näite ja siis jutustan edasi:
kindlasti kõik teavad et poodides on põrandal porivaibad mina mõtlen siin küsida sellist asja et kas sellise porivaiba sobiks panna autole põranda kattex. olen kõikide vastuste eest tänulik.
kindlasti kõik teavad et poodides on põrandal porivaibad mina mõtlen siin küsida sellist asja et kas sellise porivaiba sobiks panna autole põranda kattex. olen kõikide vastuste eest tänulik.
lammutustest tasub ka küsida, mina sain 200.- eest suhteliselt viisaka 07-me punase põhjavaiba, ka mustad on selles hinnas. pruunid on odavamad, sest neid on rohkem ja neid nii väga ei taheta ka. seda pruuni vaipa olen ka poes uuena näinud, hind oli 250.-
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Volga Kaupluse ASAlgselt postitas: mcsainc
kus pagana kohas see volga pood tallinnas on? ma vaatan, et k6ik kiidavad seda. tahaks ise ka pilgu peale visata.
omal sama m6te, et tahaks salongi natuke kobedamaks teha. see kummimatt p6randal on juba 2ra tyydanud.
Videviku 14 10131 Tallinn
Info 0 645 2482
Faks 0 645 0684
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark
Kus kohast seda pruuni põhjavaipa Tallinnast 250 krooniga on saada?
Ettetänades Reijo!
[Muudetud: 10-11-2007 Alfist]
Ettetänades Reijo!
[Muudetud: 10-11-2007 Alfist]
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Põrandavaip.
Kunagi tegi Raasiku Mistra nimeline tehas LADA põrandavaipu.Ilusasti autopõhja järgi vormitud ja puha.Hallisäbrulised ja narmastega.Ostaks sellise kui leiduks kuskil.
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
Sellist vaipa nägin mina Veerenni tn Lada poes,hinnaks oli umbes 500 krooniAlgselt postitas: SexSix
Kunagi tegi Raasiku Mistra nimeline tehas LADA põrandavaipu.Ilusasti autopõhja järgi vormitud ja puha.Hallisäbrulised ja narmastega.Ostaks sellise kui leiduks kuskil.
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
No viimati kui ma mingi suvel käisin siis ma vaatasin teda veel ta oli hallikate karvadega.Peale seda pole ma käinud,arvatavasti on keegi selle ära ostnud.Algselt postitas: SexSix
Käisin Veerennis just pommileidmise eelsel päeval aga vaipa küsides öeldi;ei.Ja,et väga raske leida!?
[Muudetud: 11-11-2007 Alfist]