K: Mis istmed panna?

K: Mis istmed panna?

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

sõbra 06's on ascona (gt vm) esiistmed..olid aga seal juba ostes seega ei tea kui jama neid sinna aretada on aga igatahes..siksis nad on, järelikult võimalik.
s
siig
Suletud kasutaja

Postitus Postitas siig »

Sain just 92 Acordi istmed sisse aga ilma oskusliku abita poleks küll saanud. Päris tükk nikerdamist välimise toe jätsime samaks ja sisemise aretasime uue natuke kõrgemad jäävad kui originaalid ja rool on ka paar senti seespool.paneks pildi ka aga arvutiga ei ole sinapeal et kui keegi tahab näha äkki õpetab kuidas pilti juurde pannaPilt
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Toodi eelmine aasta Jõgeva ligidal olevasse lammutuskotta bee? Vaz 2105
ja seal sees korralikud pruunid dermatiinkattega istmed.Samas majas on
ka ARK`i ülevaatuspunkt.Parasjagu järjekorda ei olnud ja üks ülevaatajatest vahtis minu tegevust pealt(ise pidin maha võtma).Sain ma
nad sealt kätte ja ülevaataja küsib kas ma tahan nad oma ?igulisse(2101) panna ?Tahan jah,vastan mina.Tema kiidab et ma ei tohtivat seda teha.
:yllatunudNo aga need on ju ka ?iguli omad,mis sest et teise mudeli omad,
kiidan mina vastu.Selles see häda ongi,vastab tema,teise mudeli/margi
istmeid panna ei tohi,ei loe see ka et auto on üle 25 aasta vana(mul 1973).
Seal kehtivad valmistaja tehase nõuded ja asi mott.
Mina muidugi vedasin istmed ikka koju ära.
Nüüd rääkige AUSALT ära kuidas te nende Saabi,Fordi,Opeli j.n.e istmetega
ülevaatuselt läbi saate.Mõnel paistavad kohe silma erinevad kinnitused.
Niiet ausalt,eks.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Polnud probleeme mitte kunagi. http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7696
Selles kopikas olid mul ka Saabi istmed, sama doonori turvavööd ja väike Sparco kirjaga alumiiniumkodaratega kooperatiivi rool.
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

See istmete vahetamine ei ole küll probleem, olen ka ise autosse pannud saabi istmed ja nüüd lähevad kaks korvistet. Olen kindel et ka nendega ei tule probleemi
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
m
MADE
Foorumi kasutaja
Autod: LADA 21013

Postitus Postitas MADE »

Fiati isted sobivad ka ladale. Kinnitused on isegi samad, nii et ümberteha pole vaja. Samas võid ka alati samad istmed lihtsalt uuemade vastu vahetada.

[Muudetud: 25-3-2007 MADE]
Saa saad võtta ära lada mehe juurest aga mitte meest lada juurest.
m
MADE
Foorumi kasutaja
Autod: LADA 21013

Postitus Postitas MADE »

Algselt postitas: Jonx666
See istmete vahetamine ei ole küll probleem, olen ka ise autosse pannud saabi istmed ja nüüd lähevad kaks korvistet. Olen kindel et ka nendega ei tule probleemi
Korvistmed võivad probleemiks osutada ARKis ülevaadust tehes. Vähemalt mul tkkisid probleemid nendega.
Saa saad võtta ära lada mehe juurest aga mitte meest lada juurest.
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Algselt postitas: MADE
Algselt postitas: Jonx666
Korvistmed võivad probleemiks osutada ARKis ülevaadust tehes. Vähemalt mul tkkisid probleemid nendega.
Eks see järgmine nädal tunda annab kui oma projekti üv-le vean. Annan siis ka tulemused, soovitused ja istmete sobivuse teada. Kas on siis lubatud või mitte
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
j
joala
Foorumi kasutaja
Autod: puudub :(

Postitus Postitas joala »

mis istmed 06te koigeparemini passivad?
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Algselt postitas: joala
mis istmed 06te koigeparemini passivad?
Originaalid!
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
i
Ilmar
Foorumi kasutaja
Autod: 21061, Audi A6 1,8t 110 Kw 2003

Postitus Postitas Ilmar »

Teise margi istmeid tohib panna ainult siis kui võtta arkist ümberehitus luba. Muidu (olenenvalt ülevaatuspuktist) ei pruugita enam ülevaatuselt üle lasta. Endale muretsesin ühe mazda 626 esiistmed. Ainuke asi on nüüd see, et peaks uued kronsad ja asjad aretama ja vana relsi kõrgenduse maha saagima. Äkki on keegi kes oleks nõus tegema istmete paigalduse ära? Oleks vaja keevitust ja siis võibolla ka väikesed kõrgendused, et oleks kuhu külge iste kinnitada. Äkki on keegi pannud mazda 626 istmeid enda autole sisse. Kui on siis ka ainult pildid oleks abiks.
Ilmar
i
Ilmar
Foorumi kasutaja
Autod: 21061, Audi A6 1,8t 110 Kw 2003

Postitus Postitas Ilmar »

Täpsustus. Autosse tohib siiski panna teiste autode istmeid ilma eelnevalt ARKi ist ümberehitus luba võtmata. ARKi minnes võivad nad sulle ükskõik mid rääkida ja sedasi lihtsalt sul raha välja imeda. Niipalju nagu tuttav politseist ütles, et istmete jaoks ei ole õmberehitus luba vaja kuid on sportrooli panekuks.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Räägiti, et teise masinate istmete paigaldusega ei ole ümberehitus luba vaja. Mul probleem selline, et kui oma nullviies istun (kronsad ja istmed originaalid), siis on pea laes kinni :D
Mõtlesin, et peaks vana kronsad välja lõikama ja tegema sama süsteemi nagu on nt. rallikrossi tehnilistes tingimustes kirjas, tisteerin:
2.3.5. Iste ei tohi olla kinnitatud otse põhjale vaid kahele ristitalale, mille otsad kinnituvad tunnelile ja küljekarbile. Ristitalade minimaalne läbimõõt nelikanttoru puhul on 25x25x2mm, ümartoru puhul 38x2mm. Toru otsad peavad kinnituskohtades olema tugevdatud plaatidega. Istme kinnitused peavad läbima talasid.
Selle variandiga saaks siinid kõvasti madalamale ja minu arvates oleks selline süsteem tugevam ka. Sellisel juhul ei ole enam istme laius ka nii määrav, lihtsalt vaja uued augud puurida, kui teise laiusega istmed paigaldada. Aga ei tea mis ARK selle peale ütleb, kui ütleb.

[Muudetud: 13-5-2007 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
posta84
Foorumi kasutaja
Autod: SAMARA

Postitus Postitas posta84 »

Mina panen 08-sasse Honda Prelude -95a. istmed. Uued kronsad väänata, lõigata ja keevitada ning ongi sees. Valisin just need, kuna neil on hea külgtugi ja iste alla klapitav. Kronsade asetus on ka hea.
Mul pole midagi, sul pole sedagi!
r
rallymies
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2101
Kontakt:

Postitus Postitas rallymies »

Kuidas sobivad kadetti esimesed istmed lada 06-ele? On keegi pannud endale. Soovitage mingeid lääne auto istmeid mis sobivad 06-ele.
Pluss on massis ja kõik on sassis
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Lõputu teema:puzzled
Sisuliselt kõik istmed sobivad, aga tuleb tööd teha ja vaeva näha. Ma olen pannud ladadesse mazda 323, 626, oplel astra ja ford sierra istmed. Kõik lähevad ja tehtava töömaht on enam vähem sama olnud. Ikka vaja mõõta, sättida, lõigata, keevitada.
Viimasel ajal hoopiski hakanud vaatama, et lada enda istmed on täitsa head tavaliseks sõitmiseks. Mõnusad pehmed, istu nagu tugitoolis. Külgtuge küll ei ole, aga ongi hea lahe istuda, eriti talvejopega. Tagaistmest ma parem ei räägi, tänapäeva autodel oleks see nagu puupink võrreldes Ladaga.
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Algselt postitas: Ilmar
Täpsustus. Autosse tohib siiski panna teiste autode istmeid ilma eelnevalt ARKi ist ümberehitus luba võtmata. ARKi minnes võivad nad sulle ükskõik mid rääkida ja sedasi lihtsalt sul raha välja imeda. Niipalju nagu tuttav politseist ütles, et istmete jaoks ei ole õmberehitus luba vaja kuid on sportrooli panekuks.
Täna käisin Jõgeva ARK`is spetsiaalselt seda teemat küsimas
ja vastus oli:ILMA ümberehitusloata EI TOHI teiste auto-
markide istmeid paigaldada.Samas Ladalt Ladale,näiteks 2107-me istmed 2101-te võib,kuna istmekinnitused on
identsed,ega`s nemad ei tea et siinide vahe erineb 10 mm.
Samas see rahaküsimise teema,politsei lihtsalt ei tee välja
kui sul ongi teise auto istmed.Ülevaatuspunktis täpselt sama
moodi,kas tahavad norida või löövad käega.Käega löömisel
üks asi veel:istmed olgu KORRALIKULT kinnitatud,mingitki
loksu ega loginat ei tohi olla ja visuaalselt olgu ka silmale
hea vaadata,siis ongi lootust läbi saada.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

ostsin enda 07messe 2 sellist istet.
Pilt
e
etz27
Foorumi kasutaja
Autod: 21063