2106le 2105e tuled
2106le 2105e tuled
-
wwan
- Foorumi kasutaja
- Autod: Varsti Lada 2105
2106le 2105e tuled
Kui raske võib olla 06-le panna 05 tulesid ?
[Muudetud: 6-5-2008 reiner]
Tiivad-põlled nüüd kohe kindlasti ei sobi. Erinev on kõik alates juba lanseritest tuuleklaasiraami-tiibade-põlleni välja.
Mingil määral tuleb ehk lõikuda tulede majutuskronsteini ja võib-olla, et lanserit ka natuke otsast, kui suunatulekoda ära mahtuda ei taha, aga plekke seal nüüd kindlasti vahetada ei tule.
Olen näinud tehtud tööst ka pilte, kuid olen laisk ja ei viitsi neid netist otsida. Nii 05-le 06 topelttuled "prillidega", 06-le 05 kandilised laternad kui ka kõik muud mõttevälgatused.
Mingil määral tuleb ehk lõikuda tulede majutuskronsteini ja võib-olla, et lanserit ka natuke otsast, kui suunatulekoda ära mahtuda ei taha, aga plekke seal nüüd kindlasti vahetada ei tule.
Olen näinud tehtud tööst ka pilte, kuid olen laisk ja ei viitsi neid netist otsida. Nii 05-le 06 topelttuled "prillidega", 06-le 05 kandilised laternad kui ka kõik muud mõttevälgatused.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Umbes aasta tagasi nägin mobile.de's 06 müügikuulutust ning sel masinal olid 05 esilaternad küljes. Ei ütleks, et ilus oli, aga omapärane. Enne kui midagi lõikuma hakkad, siis võta 05 tuled ja mõõdulint kätte ning mõõda ja kirjuta mõned numbrid paberile.
Kindel on see, et see on teostatav.
Edu.
Edit: heh, teema algataja pole isegi öelnud milliseid 05 tulesid ta mõtleb..
Kindel on see, et see on teostatav.
Edu.
Edit: heh, teema algataja pole isegi öelnud milliseid 05 tulesid ta mõtleb..
Lower your standards and you'll never be disappointed!