Turvavööd?
Turvavööd?
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Turvavööd?
Mida teha kui turvavöö ülemise kinnituse poldi vint maha tuleb?... nimelt sai natuke üleliia jõudu , ja nüüd vint maas, kui mingi kõvem pauk peaks tulema olen ma suht kindlasti koos oma turvavööga läbi akna , jase poldike ka veel peas kinni:D? et sinna taha ju ligi ei saa,,, kuda misma pean lahti lõikamasiis või? voi mai tea kurjam:D
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
just ja materjal pole neil just kõige pehmem...
ehk piisab lihtsalt keerme ülekeeramisest ning poeuue!!! poldi panekust.
teada saad avarii järel...
mina soovitaks kahtluse korral selle keermega osa sealt välja lõigata ja korraliku asemele keevitada...
ehk piisab lihtsalt keerme ülekeeramisest ning poeuue!!! poldi panekust.
teada saad avarii järel...
mina soovitaks kahtluse korral selle keermega osa sealt välja lõigata ja korraliku asemele keevitada...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Kui keermed tõesti erinevad on siis vb keerasin tõesti midagi pe**e, kuna võtsin 07 korralikud vööd mitte nagu need tobedad 01 oroginaalid:D need on nagu mai tea mis paelad seal:D ... aga jah 01he külge sai se turvavöö ots üless 07 poldiga keeratud ... aga jah ma midagi ikka välja mõtlen.. algul mõtlesin et keevitan sinna mutri peale.. aga ei tea kah, mul auto seest karvaga üle tehtud ning kui midagi sealt lahti lõigata ja ära sealt se keere vahetada pole ka probleem kuna pärastine keevitus näha ei jääks,kuna sealt jookseb karvane jutt üless:P