Odav kompressor värvimiseks.

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

kas on voimalik autot selle pisikese 1800kroonis kompressoriga värvida?ega se jumpsima eihakka , mingi 10l paagiga v mis ta on ?

[Muudetud: 7-4-2008 logman]
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Head nahka sa sellise kompressoriga ei saa! Probleem on selles, et sellisel kompressoril on õhu tootlikus väiksem, kui värvipüstol seda soovib. Seega pead koguaeg pause tegema, et kompressor jõuaks enast koguda, aga samal ajal kuivab lastud värv ja edasi laskma hakates tekib kole rant!
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Ise olen värvinud nii et 2 sellist olid ühe lisapaagi külge ühendatud
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Selge .. lihtsalt ma mõtlesin et kui midagi teha et kergem on laenata kui ma ei tea.. sest se algne 10 liitrine on 1500 kuni 2000 krooni, aga ülejäänud hinnad hakkavad juba 6000:S et se on natuke kasutu , selle kompressoriga pole pärast enam midagi teha ... voi mai tea ma vaatan ehitan ise:D
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Teed lisapaagi(d) 200l vaadist,või mõnest tugevamast mahutist(vana propaaniballoon jms.),pumpad surve sisse ja siis alustad värvimist.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
f
fheisis
Foorumi kasutaja

Arvad et se väike junn pumpab selle juraka täis kah v?
l
lada
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas lada »

OT aga kus sa muidu värvid ja kas tuleks normaalne kui ise kuskil garaazis värviks?
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Algselt postitas: Ardi Soovik
Teed lisapaagi(d) 200l vaadist,või mõnest tugevamast mahutist(vana propaaniballoon jms.),pumpad surve sisse ja siis alustad värvimist.
200L vaadile ei julgeks mina küll 8atti sisse lasta (minu kompressoril oli väljalülitus isegi 10ati peal).
Propaanipudelist lisapaagiga sai minu kompressoriga värvida pool ust. Siis pidi jälle ootama. See ajab ju hulluks.
Kui just panna hirmjurakas akupaak ja lasta kompressoril pool päeva enne põriseda, ehk siis õnnestub normaalselt värvida.
Kolbkompressor aga tahab eeskirjade kohaselt poole tööajast puhata. See tähendab, et kompressori tootlikkus peaks olema poole suurem, kui kasutatav õhukogus.
Müüdavatel kompressoritel on tavaliselt peale märgitud sisseimetava õhu litraas, mida serveeritakse tootlikkuse pähe (müüginipp). Tegelik tootlikkus on aga kordades väiksem.

Kasuta otsingut. Mul on tunne, et sellest asjast on juba kusagil pikalt jahutud.
C
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

lihtsam on kellegi käest laenata see kompressor kellegi käest värvimise ajaks kui tõesti endal pidevalt vaja pole :rolleyes
meil maal on küll täitsa norm kompressor aga sellest ma kahjuks midagi ei tea:Dnälga ei jää igatahes:P
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

f
fheisis
Foorumi kasutaja

Noo okei:D eks ma siis laenan.. aga muidu jah (lada) .. garaazist ehitaks värvikambri .. sest mai taha oma ilusat lage ega seinu üle värvida:D...
Vasta