K:TURVAPUUR
-
ccomma
- Foorumi kasutaja
- Autod: Auto puudub
Tere küsimus siis selline, et kas kellegil on mingisuguseid turvapuuri jooniseid vms ?
Nt nagu siin: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 084&page=1
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
-
aAaClub
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Lähed EAL i (eesti autospordi liit) ja küsid sealt autospordi aastaraamatut. Seal on sees täpsed joonised ja tehnilised tingimused. Raamat on TASUTA.
Eesti Autospordi Liit (EAL) asub Tallinnas Nõmmel Vabaduse pst. 15 Mootorispordi Maja I korrusel.
EAL kontoritelefon: 6398666
Maja asub kesklinna poolt liikudes Vabaduse pst. alguses, vasakut kätt, mõnisada meetrit peale Vabaduse pst. ja Männiku tee risti. Vasak pööre kolmandalt sõidurealt hoovi on lubatud.
Kui sa sellega ise hakkama ei saa siis ma võin toimetada sulle selle raamatu mul neid mitu tk kodus varutud just selleks otstarbeks. Kohaletoimetamise eest aga bensu raha õlledes
5115981 Alari
Eesti Autospordi Liit (EAL) asub Tallinnas Nõmmel Vabaduse pst. 15 Mootorispordi Maja I korrusel.
EAL kontoritelefon: 6398666
Maja asub kesklinna poolt liikudes Vabaduse pst. alguses, vasakut kätt, mõnisada meetrit peale Vabaduse pst. ja Männiku tee risti. Vasak pööre kolmandalt sõidurealt hoovi on lubatud.
Kui sa sellega ise hakkama ei saa siis ma võin toimetada sulle selle raamatu mul neid mitu tk kodus varutud just selleks otstarbeks. Kohaletoimetamise eest aga bensu raha õlledes

-
aAaClub
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Ma kahtlen selles . Aga sa võid uurida Aivar Partsu käest ehk temal on, ta tegeleb sealkandi kohtunikega ja igal kohtunikul peab see raamat olema.Algselt postitas: moto-onu
Kas seda EAL-i raamatut on ka võimalik kuskilt Tartu kandist kätte saada?
Aga võid ka uurida sealtkandi autospordi klubidest. Uuri ja avasta internetist klubisid ja nende kontakt andmeid ja siis kontakteeru ja tee viisakalt päring raamatu kohta