K: Kuidas eemaldada ukselt aknaliiste

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
k
krister
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '80

Postitus Postitas krister »

Tegin mitu otsingut kuid ei leidnud vastust küsimusele, kuidas võtta ära aknaklaasi liistud ukse küljest, et need kõveraks ei läheks?

Kas selleks on vaja mingit rakist?

Olen paar korda seda teinud ning alati on nad pärast kõverad.
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Mina olen kruvikeerajaga võtnud ja algul läksid kõveraks, kuid nüüd juba vilunud ja jäävad sirged. Kruvikeerajaga vaikselt sealt nagade kohapealt kergitada ja igalpoolt ühtlaselt.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Ots(kolmnurkanendest vastaspoolt) otsüles tõmmata (nii nagu jonx666 ütles) ja siis välja tõmmata(keskmise ukseposti suunas)

nii on kõige turvalisem emeldada.;)
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Isiklikult tegin nii et väljastpoolt ajasin kruvika vahele ja painutasin(loe: paenutasin:P) laiemaks ja siis tõmbad lihtsalt üles,aga kui on korralik värv siis sooritada ettevaatlikult,kasvõi mingi papp panna pleki ja kruvika vahele
pärast pigistad kokku tagasi ja nagu uued:)
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Ma ei saa aru, kas asi on minus või mis, aga mina saan tervelt (sirgelt) kätte ainult umbes pooled liistud. Mõned on kuidagi nii imelikult kinni, et sorgi oma kruvikaga palju tahad, ikka pead kõveraks väänama:( Ja ütleme et praktiliselt kõik lähevad ikkagi kergelt lainesse, ole nii hoolas kui tahad. Mul pole küll isu enam neid liiste näppida, alati vihastan end seaks.
m'kay
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

hästi natukene pead neid kangutama, vaikselt niimoodi et tervet liistu kangutad järjest laiemaks,mitte ainult teatud kohti ja kindlasti mitte korraga palju, mitu korda vaikselt laiemaks, mina sain ilusti kätte ja ilusti tagasi ka,
samas võib ka nii, et painutad ühte kohta nii et üles saad tõsta ja siis teist kohta ja nii ei paindu ära see, pärast surud lihtsalt tagasi ja kõik
Vasta