Murdunud gaasipedaal???
Murdunud gaasipedaal???
Murdunud gaasipedaal???
Murdus täpselt kerest läbiva kohapealt.
Kuidas saab gaasipedaali hoovastiku kätte ilma, et mootorit maha ei peaks võtma?
Keevitama ka hästi ei pääse...
On kellegil näpunäiteid??
Tegemist on siis NIVAga.
Kuidas saab gaasipedaali hoovastiku kätte ilma, et mootorit maha ei peaks võtma?
Keevitama ka hästi ei pääse...
On kellegil näpunäiteid??
Tegemist on siis NIVAga.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Praktiliselt võimatu.On ühe korra vägistatud vahele,aga siis kangidega,ja väänates seda gaasihoova ja muljudes esipaneeli,aga siis oli tegemist põllurallikaga.Ja minu arvates vahet pole kas tegemist Niva või klassikalise ladaga,mõlemil vahe imepisike.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
ISe olen kah selle vea taga olnud. Päris suur jamamine ikka oli. Aga sain ühe tuttava asjatundja kes mingite nippidega ta sinna vahele sai. Kuigi minu jaoks oli se võimatu.keeras iga nurga alt jälle teisiti. Kuna mootor oli veel kah suht salongi poole siis eriti raske. Ja ise veel otsisin poodidest kah neid hoobasi. arvatavasti on siis kergem ikka selle trossi süsteemiga. Ei tea ise ma selle peale ei tulnud
:sein
Aga edu ehitamisel.

Aga edu ehitamisel.
-
--grazy-
- Foorumi kasutaja
- Autod: Bmw 525IA,Toyota Celica
- Kontakt:
Ma tegin sama töö üksinda ära.Lihtsalt võtad gaasipedaali ära,seejärel kummitihendi mis on kere küljes,järgmiseks eemaldad gaasihoovastikku kinnihoidvad mutrid,seejärel eemaldad gaasihoovastiku karpa küljes ja kui see kõik tehtud,võtad kätte heebli,lüükad natuke mootorit ettepoole ja tõmbad gaasihoovastiku küljest ära.Tagasipanek käib samamoodi,ainult vastupidises järjestuses.Nii et edu
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Tegelt oleneb ju sellest kah kui lähedal on mootor tulemüürile. Mina seda enda oma eriti palju ei saanud liigutada. Aga kuidagi see sinna vahele saadi. Maximum oli mul seal vahet algul mingi 4cm ja siis sai tungiga käigukasti alt tõstetud ja kangiga mässatud. Ja vist olid ka veel niva mootoripadjad mis ei tahtnud kah mitte eriti järgi anda 
Aga olen ka kuulnud juhuseid kus ei saagi vahele ja on mootori padjad lahti lasknud ja siis mootorit tõstnud jne.

Aga olen ka kuulnud juhuseid kus ei saagi vahele ja on mootori padjad lahti lasknud ja siis mootorit tõstnud jne.