Mul 06 tegelikult bee?i sisuga aga kuna uksepolstrid on täiesti mädanenud siis olekski uusi vaja, mustasid nimelt. Ega keegi juhuslikult ei tea kus neid tänase päeva seisuga Tallinnas müüakse?
Poest sa neid 99% ei leia. Keegi kuskil ikka lammutab oma 06te ja polstreid kuusakoski väga ei taha:D Ma soovitaks börsi kuulutus panna, sealt midagi ikka pakutakse.
Sa võid ju ise ka polstrid teha, kui muud sobivat varianti ei leia: vana järgi lõikad vineerist välja, nahaga üle, vb väike polsterdus enne naha alla veel..
mul seisab õue peal üks varuosadeks 06! peale tööd lähen vaatan millised seal sees on ja siis annan teada!! kui on olemas siis 4-packi eest annan ära!!
Algselt postitas: hanno100
kuidas selle vineeri siis pärast ukse külge paned... kruvidega???
Miks kruvid,samadesse kohtadesse kus originaalil,puurid
samasuured augud ja kinnitad orig.polstritüüblitega.
Kunstnahka poes saadaval mitmes värvitoonis,ka bee?i.
Kui originaal välimust taga ei aja lase aga fantaasial lennata.
Nahka võta alati varuga...sai kunagi ühel simmanil juttu aetud mehega, kelle tehtud on selle sinise tuuning-bemari sisustus (krik või krumm ei mina mäleta kumma oma see auto oli)...igatahes õlleklaasi taga rääkis ta mulle miks on oluline, et alati on nahka varuga...sest enamjaolt kasutatakse lehmanahka...ja nahal olevad defektid jäävad kõik näha kui nahk on pargitud ning venitatud...
Ning ei tasu ka sadulsepale ise nahka tuua...sest kui jääb puudu, siis jääb töö pooleli...ja ongi kõik...sest nahatamine (näiteks istmete) ei olegi nii lihtne töö nagu ka mulle alguses tundus, et vanade katete järgi uus tükk ja õmblema...päris paras teadus...
Hmm...aga kas uksepolstrite tarbeks dermantiini ei oleks mõtekam kasutada?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...