Akende poleerimine?
Akende poleerimine?
Akende poleerimine?
Ei teagi kas akende poleerimine on õige pealkiri teemale. Nimelt häda selles, et siksil on esimesed klaasid ära kriibitud alla-üles kerimisega. Tahaks neid kriime kuidagimoodi parandada, et klaasi läbipaistvus paraneks. Kas poleerida klaase oleks õige? Mis variante veel oleks klaasi pinna ühtlustamiseks ja mida soovitate. Kui poleerida siis mis vahendiga? Endal peas vaid kaks mõtet, et poleerimine või lihvimine. Kuigi see lihvimine on kahtlasem variant. Mida soovitate?
Reno
Reno
Kui nii võtta siis pole siksile ükski jupp kallisAlgselt postitas: doris
Osta uus klaas, see polegi nii kallis kui arvata oskad. Minetea, võibolla on poleerimis vahendid veel kallimadki!

Lihtsalt, miks ma ei võiks vana kasutada kui sellest asja saaks

-
aallah
- Foorumi kasutaja
- Autod: 02, 013, 083
Aknaid mitte alla keerata või aknad hoida nii puhtad et ühtegi liivatera alumise tihendi ja klaasi vahele ei satuks.Algselt postitas: Reno
...võite ka nõu anda kuidas edaspidi sellist suurt kriipimist ära hoida?![]()

Võibolla peaks see klaasi alumine tihend olema pehmem ja tihedalt vastu klaasi surutud, et ükski liivatera vahele ei satuks. Aga kui ei pelga, et vesi ukse sisse sajab siis võib tihendi ja akna klaasi vahele jätta väikse vahe.
Tegelikult tuleks uurida kuidas uuematel läänekatel asi on lahendatud ja sealt midagi kasutusse võtta.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
pehmeid tihendid on isegi olemas kuid neid ilmselt idanaabrilt tellida tuleb..
ühtlse tulemuse saavutamiseks pead klaasi ikkagi ära eest võtma..
parem on uued või korras kasutatud klaasid otsida - neid ju päris muidu jagab enamus kelle auto emeksi poole veerema hakkab
ühtlse tulemuse saavutamiseks pead klaasi ikkagi ära eest võtma..
parem on uued või korras kasutatud klaasid otsida - neid ju päris muidu jagab enamus kelle auto emeksi poole veerema hakkab

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Plaanis panna 05/07 klaasid, mis saan ühe 01'e küljest. (Kogu süsteem kaasa siis mis vajalik, et paigaldada 02'e uste külge. JA siis mõtlesingi, et kuna klaasid siis juba nagunii eest siis võiks ju millegagi üle käia mis asja võibolla paremaks teeks. Aga ei oleks vaja seda moodust kuidas klaasid teha kriimuvabaks.
Nendest pehmetest tihenditest keegi midagi enamat ka rääkida oskab? Kas neid venemaal enamustes autopoodides müüa või ainult suuremates? Peaks laskma uurida kas Petseris kuskil on. Need originaal tihendid kriibivad üsna kiirelt klaasi ära.
Nendest pehmetest tihenditest keegi midagi enamat ka rääkida oskab? Kas neid venemaal enamustes autopoodides müüa või ainult suuremates? Peaks laskma uurida kas Petseris kuskil on. Need originaal tihendid kriibivad üsna kiirelt klaasi ära.

- Moss
- Foorumi kasutaja
- Autod: erinevad illegaalid
- Kontakt:
Mul tegelt sama probleem läänekaga (jaapanlaste toode tegelt küll). Kriibitud on tagumiste uste klaasid. See tegelikult nii ei häiri, kuid tuuleklaas on ka üsna kehvas seisus, sellised imeväiksed täkked vms. Uus klaas koos vahetusega pealt 2 kEEKsi.Algselt postitas: allah
Tegelikult tuleks uurida kuidas uuematel läänekatel asi on lahendatud ja sealt midagi kasutusse võtta.
Kenu, räägi palun lähemalt, mis see Nanowax on?
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
isiklikult sai ka proovitud ühte ainet. klaasivaha. tulemus pidi olema selline, et kõik (vihma)vesi pidi kenasti maha voolama.seega siis kojameeste tööd lihtsamaks tegema. lisaks vee paremale ärajuhtimisele pidi see vaha paremaks tegema nähtavust ja just siis kui klaas on täis neid väikeseid täkkeid. uudishimust lasin siis proovida. vesi ja kõik muu mis klaasile sattus, voolas hästi maha aga nähtavus ei paranenud mitte üldse.
seega ma arvan, et kui Moss-il on esiklaas täkkeline ja see segab sõitu vastu päikest ning kui Reno-l on küljeklaasid kriimulised siis ainuke lahendus on uued klaasid. need ained on parasjagu enda petmine.
seega ma arvan, et kui Moss-il on esiklaas täkkeline ja see segab sõitu vastu päikest ning kui Reno-l on küljeklaasid kriimulised siis ainuke lahendus on uued klaasid. need ained on parasjagu enda petmine.
-
vValdz
- Aasta Projekt
- Autod: 1971 BA3-2101
- Kontakt:
Algselt postitas: Moss
Nanowax -> http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=11436
Aga kas mitte 765AIXil mingid teised aknatihendid polnud. Nagu summercambist meeles.... Sai veel meetriga osta.
-
kkenu
- Foorumi kasutaja
- Autod: 05
- Kontakt:
Ei tea isegi, mis ta täpselt on, aga räägitakse, et pidi vana autu nii läikima lööma nagu uue, veelgi enam -- andma lakialuse efekti ning akendele ka sobima; mingitel nanotehnoloogiatel põhinev asi, tavavahast ikka kõvasti erinev. Hind ka muidugi vastav, võib-olla mõni on proovinud ja seletab täpsemalt.Algselt postitas: MossMul tegelt sama probleem läänekaga (jaapanlaste toode tegelt küll). Kriibitud on tagumiste uste klaasid. See tegelikult nii ei häiri, kuid tuuleklaas on ka üsna kehvas seisus, sellised imeväiksed täkked vms. Uus klaas koos vahetusega pealt 2 kEEKsi.Algselt postitas: allah
mul sama asi järgi proovitud Sapaka ja Sixiga, mul kyll nurisemist pole(eriti veel seepärast, et mul sapakal ei tööta kojamehed:D)Algselt postitas: moosmoosik
isiklikult sai ka proovitud ühte ainet. klaasivaha. tulemus pidi olema selline, et kõik (vihma)vesi pidi kenasti maha voolama.seega siis kojameeste tööd lihtsamaks tegema. lisaks vee paremale ärajuhtimisele pidi see vaha paremaks tegema nähtavust ja just siis kui klaas on täis neid väikeseid täkkeid. uudishimust lasin siis proovida. vesi ja kõik muu mis klaasile sattus, voolas hästi maha aga nähtavus ei paranenud mitte üldse.
-
wwax
- Foorumi kasutaja
- Autod: Ladasid enam pole
- Kontakt:
NanoWax on vaha, ja mõeldud siiski värvi jaoks, mitte klaasile. 
http://nano.wax.pri.ee/ Kes on huvitatud, saab minu käest hea hinnaga.
Aga siksi klaase lihvida/poleerida pole küll mõtet. Odavam on uued osta

http://nano.wax.pri.ee/ Kes on huvitatud, saab minu käest hea hinnaga.
Aga siksi klaase lihvida/poleerida pole küll mõtet. Odavam on uued osta