Millised peeglid sobivad kopikale ukse külge?Ei taha neid, mis käivad renni külge, vaid ikka ukse külge.
Reguleerimine võiks toimuda ainult peegli klaasist, mitte kogu korpusest.
Eelmine aasta ostsin venelaste poest ühed peeglid, kuid need närakad vajuvad tuulega ära. Ei jõua sinna liivapaberit (müüja soovitus) ja isoleeri toppida enam
Irw...been there, done that...täpselt sama kamm oli peeglitega...lõpptulemus - läks tagasi originaal peegel (kroom tuhmunud ja krobeline, seepärast vahetasingi ära)...ise olen mõelnud, et golf 2-e peegleid proovida, kuna need statsionaarselt kere küljes ning salongist reguleeritavad(see variant mida ma mõtlen), vaja ainult süsteem aretada....
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
Soovitan originaale, ükski moodne peegel ei sobi klassikalisele Zigulile. Ainsaks segavaks asjaks nende juures pean siledat klaasi, mis jätab suhteliselt suure pimeda nurga. Enda 21011`mel mõlemal pool kroompeegel, paljud kes näinud on, ütlevad, et need sobivad sellele autole ainukesena ideaalselt. Juht kes on harjunud tänapäeva moodsate autode lainurkpeeglitega, on kindlasti alguses nendega hädas, kuid omast kogemusest tean, et see möödub.
Olen näinud ,et 2102 on pandud vanema peugeot peeglid ( mudelit ei mäleta) Kuid asi toimis. ning peeglid tundusid nagu originaalid ( võibolla sellepärast ,et peeglid olid ülevärvitud valgeks nagu auto ise)
minu audil on külle need peegld elektrilised,,,aga kopikas mis tegemisel soovib ka uusi peegleid ,,,algul olid mingid plast peldikud siis kui nats rohkem treppis oli tee siis olid peeglid kohe allapoole ,ei viitsind neid enam timmida ja kruvisin need maha üldse...