Huvitav, kas Ladakeho on mingi kinnine organisatsioon, kes oma piltidele eksklusiivõigust taotleb??
Samas ,sellise isendi võiks ju isegi valmis ehitada. Põhiprobleem vist jäikuse kadu. Palju see katus seal ikka jäikust annab, samas, kui tagauksed kinni keevitada, siis midagi saaks juurde. Kui lisaks veel esilonzekatele mingi karpraua taha viiks, siis peaks vist jäikust küllalt saama?
no ma ei oska midagi öelda...
sellisega läheks ainult sellepärast tänavale ,et ta originaal on
aga need mida ma olen näinud ise cabioks tehtuna:regan
(vabandan kui kellegi kätetööd solvasin aga maitse asi;)
no kuulge,
küsimus oli kollase 05 piltide kohta mis siia üles riputati 1-9-2004 10:32
seega üle aasta möödas.
siis tuli soomest kiri et nad ei luba neid pilte avaldada auto omaniku soovil...
mingit vaidlust sellel teemal me ei alustanud..
eks igaüks võib minna soome üritustele ning oma silmaga vaadata
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Selline masin on ka järvamaal Kabalas olemas.Õigemini mina nägin seda miski paar aastat tagasi,mees kurtis et Paide ARK ei võta arvele seda.Aga minu arust oli see küll rõve küna,kuid jah suht oma pärane.
Algselt postitas: GhostRider
selle masina tegija oleks võind uksed ja pagasi luugi ka õigesti külge panna (ära reguleerida). hirmsad vahed on sees:spin
Panen veel teise nurga alt tehtud foto.Saate veel "kommida"
et siit ja sealt on kõver.Huvitav kas ise teeksite paremini.
Mina ei julgeks küll seda tööd ette võtta,kuigi rauavärk pole
mulle kunagi võõras olnud.Hoopis jagaks töö autorile tunnustust et sellise projekti ette võttis ja valmis tegi!
teatud mehed (igasuguste raiderite nimelõppudega) ei oska ise suurt midagi teha. ja tõenäoliselt ei oska nad ka midagi tarka öelda. seetõttu siis ka igasugused arvustused. küll on neist tore et nad käisid sellel üritusel kohal kus see auto näidatud oli. ..ah? mis ? vaatasite pidi pealt et plekk on kõver ja tugevdus puudu? tore. "mehed" minge vaadake kas te saate oma lapsepõlves lõhutud mänguautole ratta alla tagsi ja kui hakkama saite siis tehke midagi keerukamat juba. aga kui matsu ei jaga siis ärge pildi järgi kriitikuks hakata.
katus on küll suht jäik aga kui sa katuse ära võtad tugevakerega autol siis püsib koos küll ,kui uksed on kinni (mitte keevitatud vaid lihtsalt suletud) - peaasi et selle autoga sa kuskil ei lenda. Aga ega sa siis maanteel ei julgeks ju sõita mine tea kuna kere alt hüppab. Soome kollasel cabriol oli karbid tugevamad - vaatasid juba et karbilaiendid, see oli üks varjant aga mina keevitasin kõik uksed kinni -põllukaks ju sobib.
kui keegi on huvitatud kuidas sihuke masin liigub siis videod leiad järgnevatelt linkidelt: http://www.zone.ee/vaxcabriolett http://www.zone.ee/showmasin/