Rekkavärvid?
Rekkavärvid?
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada VFTS(2.0 ford), BMW E28
- Kontakt:
Rekkavärvid?
Tervist!
Käsil endal väikse jääraja projekti(06) ehitus, ja plaan on ta nüüd üle värvida. Olen kuulnud et inimesed soovitavad rekkavärve, pidid odavad ja tugevamad olema?
Äkki keegi on enda masina nendega üle värvinud ja oskab kommenteerida, kuidas jäi? Kui palju läks värvi jne jne?
Kustkohast neid üldse võimalik osta on ja kui palju UMBES maksavad kah?
Käsil endal väikse jääraja projekti(06) ehitus, ja plaan on ta nüüd üle värvida. Olen kuulnud et inimesed soovitavad rekkavärve, pidid odavad ja tugevamad olema?
Äkki keegi on enda masina nendega üle värvinud ja oskab kommenteerida, kuidas jäi? Kui palju läks värvi jne jne?
Kustkohast neid üldse võimalik osta on ja kui palju UMBES maksavad kah?
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
- Kontakt:
Kui kõik seest ka värvid siis 3l või natuke peale(kui tahad mitu kihti lasta).
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
-
jjoonaskala
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
globo pudel maksab 16 euri liiter kopikatega, igale poudelile on veel võin eksida aga oli vist poole liitrine kõvendi ka kaasa, niiet kõvendi hind oli sinna 6-7 euro kanti.. seega kui sa ostad kaks purki ja kaks purki kõvendit mis läheb sul kokku maksma vb 35-40 eurot siis kokku teeb se 3 liitrit värvi millest jääb sul veel niipalju üle et saad kuuri seina ka ära värvida .
mina ei tea mis jutt se on, et kolm liitrit läheb lada ülevärvimiseks ? kuhu te panete selle värvi ma ei saa aru .
tervitades .
mina ei tea mis jutt se on, et kolm liitrit läheb lada ülevärvimiseks ? kuhu te panete selle värvi ma ei saa aru .
tervitades .