1.6 siksi mootor 1300 kerel
Tervist!
Väike küsimus mul. Kas oleks võimalik mahutada 06 1,6 mootor 03 kerele? hetkel on siis vahel 01 plokk poolte 03 osadega (ostes oli juba), aga tundub lahjaks jäävat. Muidugi pole see mootor mingi imeasi, aga juba stock 1,6 pidi relv olema. Nimelt, oleks reaalne mahutada sinna ära 1600 mootor?
Väike küsimus mul. Kas oleks võimalik mahutada 06 1,6 mootor 03 kerele? hetkel on siis vahel 01 plokk poolte 03 osadega (ostes oli juba), aga tundub lahjaks jäävat. Muidugi pole see mootor mingi imeasi, aga juba stock 1,6 pidi relv olema. Nimelt, oleks reaalne mahutada sinna ära 1600 mootor?
Tänud info eest! Tal oli algul jah peal 1,5 mille lasi laiali mu sugulane, kellelt ta kuusakoski hinnaga ostetud sai. Nii sinna rändaski peale 01 mootor osaliselt 03 kuluosadega nagu karbuss jne. Ehk kunagi teen teema ka, hetkel pole veel pilte et oleks teemal mingit mõtet:) Poleks iial arvanud, et nii ruttu saan vastuse. Samas üks küsimus oleks veel. Mul sellel on peal radika ees vent ka, see tuleb eemaldada et 1.6 plokk mahuks? Niipalju kui ma näinud olen, on see plokk mitte aind laiem vaid vist ka pikem.
Nende kered on sarnased, nõustun. Võibolla oli mu võtmesõna otsingus vale, aga google mind tõesti minu otsingsõna puhul ei aidanud, seega otsustasin käbe regamise ja küsimise kasuks. Esitulede järgi kõige lihtsam üldse neid sikside marke eristada
Mootorite võrdlemine oli võimalik, sõber oli ka 06ga rajal. juba selle 01 mootoriga on plokikaas erinev. Igatahes tänan mõlemaid!

- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
1,7 plokk sama mis 1,5 ja 1,6, ainult kolvide läbimõõt on 82 mm. Ka see mootor mahub kõigile tagaveoliste keredele, ainult kuna see mootor on tavaliselt nivade pealt tõstetud, vaja vahetada õlipump ja õlivann.
NB! Tasub meeles pidada et väiksematel ja suurematel mootoritel on erinevad jagajad, väntvõllid, ketid ja ketipingutid. kõik muu sobib 1:1le
P.S. Pealkirja järgi on 1300 kere???? Mis loom see on????
NB! Tasub meeles pidada et väiksematel ja suurematel mootoritel on erinevad jagajad, väntvõllid, ketid ja ketipingutid. kõik muu sobib 1:1le
P.S. Pealkirja järgi on 1300 kere???? Mis loom see on????
Jupid Venemaalt!
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Täpselt nii. Mul oli esimene vaz 013 ja mootor oli peal 1200.viaccess kirjutas:Väljamaa väljamaaks, meil siin kered tähistati teistmoodi.Kytt kirjutas:
Väljamaal tähistati nii 011/013 keret
Lada 1300 vihjas ikkagi mootori peale mitte kerele.
013 oli siiski Lada 1200![]()
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.