Tere
Soetasin osta.ee-st poolpiduse käigukasti. Üldine tehniline seisukord on teadmata. Samuti selle kasti ülekandearvud. Pildilt vaadates on murdunud peavõlli tagumine ots. Kas selle saab asendada võlliga 21013 nelja käigulisest kastist?
Panen pildi siia samuti üles. Seal on näha ka kasti markeering.
Kui ma õigesti mäletan siis ei saa, viienda käigu ülekannet ei saa neljase võllile panna. Päris kindel muidugi ei ole, aga lähiajal on plaanis paar viiesekasti remonti veel teha, siis värskendan mälu ja ütlen kindlalt.
Peavõllid on erinevad ja viimati poes 5k kasti peavõlli saada polnud. (NB neid võlle on minu kastides olnud 2 põlvkonda)
Kommenteerisin seda oksjonit ka, kuid tänu osta.ee uutele reeglitele, näidatakse ainult müüja poolt vastatud küsimusi
Kui võlli otsa pole, siis ei tsentreerita normaalselt kardaani ning kummimuhv jääb kandma = vibra.
Olen sellist asja ainult korra elus näinud - peale kõva pauku lõi sidurikojale praod sisse ja võlli otsa naksas ära..
edu
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kui uut võlli osta ei saa, siis tuleb ilmselt jupp tagasi võlli otsa keevitada ning treipingis mõõtu lasta.
Lihtsaim viis on muidugi loota, et kellegil see rikkis kastist mulle leidub.
loonik kirjutas:Kui uut võlli osta ei saa, siis tuleb ilmselt jupp tagasi võlli otsa keevitada ning treipingis mõõtu lasta.
Lihtsaim viis on muidugi loota, et kellegil see rikkis kastist mulle leidub.
Küsida võid ikka seda poest, aga 2010 maksis see võll minumeelest 1200 eeku juba
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kas keegi oleks nii abivalmis ja mõõdaks võimaluse korral nihikuga paar mõõtu? Ära lõigatud otsa ümara osa pikkuse, läbimõõdu ja stopperi soone kauguse?
Saaksin siis ilma autolt kasti maha võtmata 5-st remontima hakata.
Mul muidu kast laiali, võid ise tulla Tln. mõõtma töö ajal aga helista ette 55 588 588
Kas muidu veerenist oled vaadanud? minumeelest seal midagi oli!!!
Qunts kirjutas:Mul muidu kast laiali, võid ise tulla Tln. mõõtma töö ajal aga helista ette 55 588 588
Kas muidu veerenist oled vaadanud? minumeelest seal midagi oli!!!
Tänud. Mõõdud juba olemas. Homme saab Veerennist ka uue võlli saadavuse ja hinna teada.