siduri probleem

siduri probleem

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
d
devillilbrother
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2105

siduri probleem

Postitus Postitas devillilbrother »

Terv. selline mure et siduri pedaal ei taha ise korralikult üles tulla ja kohati ei lahuta sidurit ära. kas sellisel juhul piisab siduri õhutamisest või on vaja miskit välja vahetada??
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Alusta siduri õhutamisest. Kui ei aita, siis alles vaheta miskit. Tõenäoliselt töösilinder ajapikku ära kulunud.
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
Kasutaja avatar
Oja
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Oja »

Mm, tuttav teema, mul oli sama jama, kohati ei vahetanud käiku ja pedaal jäi põhja. Mul soovitati siduriketas ära vahetada. Aga tegelikult polnudki asi nii hull.
Kontrolli tihendid ära, ja pese siduriõli paak puhtaks. Kui siis ka ei aita tuleb hakata ketast vahetama.
Kui ketast hakkad vahetama, siis mul üks üle, ostsin, aga vaja ei läinudki. Võin sulle müüa! ;)
"I live my life a quarter mile at a time." - Dominic Toretto
d
devillilbrother
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2105

Postitus Postitas devillilbrother »

no see ketaa vahetamine poleks ka probleem kuna ma pean nagunii lähiajal käimakasti ära vahetama. siis saaks ju kohe siduri ka ära teha. aga proovin esialgu õhutada kui selleks aega saan.
Kasutaja avatar
Oja
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Oja »

devillilbrother kirjutas:no see ketaa vahetamine poleks ka probleem kuna ma pean nagunii lähiajal käimakasti ära vahetama. siis saaks ju kohe siduri ka ära teha. aga proovin esialgu õhutada kui selleks aega saan.
Jah ennem õhuta, ja kui see ei aita pese paak puhtaks ja kontrolli tihendid üle. Kui siis ikka tööle ei hakka, alles vaheta ketas.
"I live my life a quarter mile at a time." - Dominic Toretto
Vasta