pidurid kadunud
pidurid kadunud
-
ttann
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 21063 91a.(müüdud), golf 3 97 a., vaz 2107 92a.
pidurid kadunud
eh point selles,et olen pidureid õhutanud nagu ei tea mida aga ei saa õhku välja, sai pandud uued klotsid ja kettad ja voolikud ette aga enam õhku välja ei saa..
mida tegema peaks oskab keegi midagi öelda?
mida tegema peaks oskab keegi midagi öelda?
mats maalt:D
"läbi niplite" pole mingi õhutustehnika. Tehnika on see, kuidas sa õhutad.
Lased sõbral või kellelgi vajutada pidurit ja peal hoida, siis keerad nipli lahti, nii, et õhk välja tuleb, sõber peab ikka pidurit peal hoidma, sis nippel kinni, pidur üles ja uuesti alla ja nii mitu korda kuni õhk välja saab...suhteliselt lollikindel süsteem kui tead, et kõik muud asjad korras on(mansetid, torud jms)
Mitte, et ma sind lolliks peaks aga noh, ikka tuleb ette selliseid debiilsusi ka kui üksinda üritad õhutad ilma mingite abivahenditeta(omad kogemused:P)
Lased sõbral või kellelgi vajutada pidurit ja peal hoida, siis keerad nipli lahti, nii, et õhk välja tuleb, sõber peab ikka pidurit peal hoidma, sis nippel kinni, pidur üles ja uuesti alla ja nii mitu korda kuni õhk välja saab...suhteliselt lollikindel süsteem kui tead, et kõik muud asjad korras on(mansetid, torud jms)
Mitte, et ma sind lolliks peaks aga noh, ikka tuleb ette selliseid debiilsusi ka kui üksinda üritad õhutad ilma mingite abivahenditeta(omad kogemused:P)
-
hhunter
- Ladaklubi Liige
- Autod: vaz 2103 ja 21013 UAZ 31512
Ei ole just tingimata vaja pedaali pressida,mina olen lihtsalt lasknud õlil läbi joosta,nii et keeran kõige kaugema punkti(parema tagumise) nipli lahti ja lasen joosta kuni tuleb ainult õli,seda on silmaga näha,siis võtan vasaku tagumise ja jälle sama moodi kuni jõuan esimesteni välja.Siiani olen kõik pidurid nii pidama saanud ja peavad siia maani.

-
jjukii
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, 2107
sama ma mõtlengi. kunagi mingil calibral ei saanud jalaga pumbates pidureid heaks. aga sellist meetodit kasutades oli ikka teine vahe.Algselt postitas: hunter112
Ei ole just tingimata vaja pedaali pressida,mina olen lihtsalt lasknud õlil läbi joosta,nii et keeran kõige kaugema punkti(parema tagumise) nipli lahti ja lasen joosta kuni tuleb ainult õli,seda on silmaga näha,siis võtan vasaku tagumise ja jälle sama moodi kuni jõuan esimesteni välja.Siiani olen kõik pidurid nii pidama saanud ja peavad siia maani.![]()
[Muudetud: 25-5-2009 jukii]
Kiirem varjant :voolik nipplile otsa ja nippel natuke lahti keerata ja vooliku ots mingisse anumasse ,kus vooliku ots läheb pidurivedeliku sisse ja siis pumpa pidurit:puzzled
Üksinda on jh kõike lihtsam lihtsalt jooksma lasta ,algul võib pumbata ,siis saab kiiremini.
Üksinda on jh kõike lihtsam lihtsalt jooksma lasta ,algul võib pumbata ,siis saab kiiremini.
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
Re: pidurid kadunud
Kas said toohetk õhutatud ja milles asi oli ? 🫣