pidurid kadunud

pidurid kadunud

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
t
tann
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063 91a.(müüdud), golf 3 97 a., vaz 2107 92a.

pidurid kadunud

Postitus Postitas tann »

eh point selles,et olen pidureid õhutanud nagu ei tea mida aga ei saa õhku välja, sai pandud uued klotsid ja kettad ja voolikud ette aga enam õhku välja ei saa..
mida tegema peaks oskab keegi midagi öelda?
mats maalt:D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Peasilindril mansetid jms korras? äkki lihtsalt ei pea ja vajub läbi ning tundubki et õhk sees
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Mis tehnoloogiaga õhutad ?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
t
tann
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas tann »

läbi niplite ikka..
enne töötasid pidurid korralikult,et ei olnud midagi viga aga nüüd pumbad ja ikka läheb põhja ja alles lõpust võtab tagumised niiöelda loha
kuna klotsid olid kulunud siis vahetasin need ja ketad panin ka uued ja voolikud ka kohe uued

[Muudetud: 25-5-2009 tann]
k
karla99
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2101

Postitus Postitas karla99 »

pakun et asi on lihtsalt kas vales õhutustehnikas või liiga väheses õhutamises. Õhutada tuleb niikaua kuni pedaal kõvaks muutub, abivahendina võib kasutada survetööriista või vaakumtööriista, kui neid võtta pole, siis kärab sõbra jalg kah :rolleyes
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

keera nippel lahti ja las ta jookseb natukene aega mingi 7min niisama. pane nippel kinni tagasi. ja proovi siis pedaali. ega sul midagi niikuinii kaotada ei ole. auto peaks enamvähem tasasel maapinnal olema
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

"läbi niplite" pole mingi õhutustehnika. Tehnika on see, kuidas sa õhutad.
Lased sõbral või kellelgi vajutada pidurit ja peal hoida, siis keerad nipli lahti, nii, et õhk välja tuleb, sõber peab ikka pidurit peal hoidma, sis nippel kinni, pidur üles ja uuesti alla ja nii mitu korda kuni õhk välja saab...suhteliselt lollikindel süsteem kui tead, et kõik muud asjad korras on(mansetid, torud jms)

Mitte, et ma sind lolliks peaks aga noh, ikka tuleb ette selliseid debiilsusi ka kui üksinda üritad õhutad ilma mingite abivahenditeta(omad kogemused:P)
h
hunter
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2103 ja 21013 UAZ 31512

Postitus Postitas hunter »

Ei ole just tingimata vaja pedaali pressida,mina olen lihtsalt lasknud õlil läbi joosta,nii et keeran kõige kaugema punkti(parema tagumise) nipli lahti ja lasen joosta kuni tuleb ainult õli,seda on silmaga näha,siis võtan vasaku tagumise ja jälle sama moodi kuni jõuan esimesteni välja.Siiani olen kõik pidurid nii pidama saanud ja peavad siia maani.;)
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

Algselt postitas: hunter112
Ei ole just tingimata vaja pedaali pressida,mina olen lihtsalt lasknud õlil läbi joosta,nii et keeran kõige kaugema punkti(parema tagumise) nipli lahti ja lasen joosta kuni tuleb ainult õli,seda on silmaga näha,siis võtan vasaku tagumise ja jälle sama moodi kuni jõuan esimesteni välja.Siiani olen kõik pidurid nii pidama saanud ja peavad siia maani.;)
sama ma mõtlengi. kunagi mingil calibral ei saanud jalaga pumbates pidureid heaks. aga sellist meetodit kasutades oli ikka teine vahe.

[Muudetud: 25-5-2009 jukii]
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kiirem varjant :voolik nipplile otsa ja nippel natuke lahti keerata ja vooliku ots mingisse anumasse ,kus vooliku ots läheb pidurivedeliku sisse ja siis pumpa pidurit:puzzled

Üksinda on jh kõike lihtsam lihtsalt jooksma lasta ,algul võib pumbata ,siis saab kiiremini.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Ise olen ka alati lihtsalt joosta lasknud, nagu jukii seletas ja asi toimib väga hästi ;)
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
t
tann
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas tann »

karla99 ja corrado mis te arvate,et ma ise ei oskaks nii teha... (daaaa ma pole üksi neid õhutanud) kes seda öelnud on?
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Kle daa daa ma ei öelnudki, et oled, ma nagu mainisin ka oma postituses, et ma ei arva, et saa nii tegid, aga alati on võimalus, et tegid. Ma lihtsalt kontrollisin.
d
dimka10
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21011

Re: pidurid kadunud

Postitus Postitas dimka10 »

Kas said toohetk õhutatud ja milles asi oli ? 🫣
Vasta