K: karter ja karterikaitse
-
vvillu444
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 21013
juhtus väike õnnetus sõitsin karterikaitsme kõveraks ja karteripõhja katki, et pean nüüd uue kaitsme ja karteri panema?
a ja peale seda tõmbas vist midagi kõveraks ka sest rool on nagu teises asendis peal:S mismoodi seda korda saab? ja palju uus karter ja kaitse maksab?
a ja peale seda tõmbas vist midagi kõveraks ka sest rool on nagu teises asendis peal:S mismoodi seda korda saab? ja palju uus karter ja kaitse maksab?
-
vvillu444
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 21013
mul seal natuke on katki, kas on kohe vaja hakata ära vahetama või annab lappida ka seda, see suht väike auk...http://upload.nolife.ee/uploads/1231889448.jpg
-
nnivamees66
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
jah see on piisavalt tähtis mootori tervisele, kas ta ka katki on seda ei tea -
karter vaheta ära - ei maksa need midagi ja suht mõtetu lappida - pealegi õhuke plekk ja paha keevitada... just viskasin minema ühe karteripõhja muidu oleks võinud sulle kinkida selle - kui nüüd järele mõelda siis mul peaks üks õline käkerdis olema tööl veel, huvi korral leiab ka õlivõtturi ilmselt.
rool on paigast ära ilmselt sellepärast, et rooliots või käändtelg kõver - oleneb mis pidi sul ratas paugu sai...
karter vaheta ära - ei maksa need midagi ja suht mõtetu lappida - pealegi õhuke plekk ja paha keevitada... just viskasin minema ühe karteripõhja muidu oleks võinud sulle kinkida selle - kui nüüd järele mõelda siis mul peaks üks õline käkerdis olema tööl veel, huvi korral leiab ka õlivõtturi ilmselt.
rool on paigast ära ilmselt sellepärast, et rooliots või käändtelg kõver - oleneb mis pidi sul ratas paugu sai...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."