Jama Niva alusvankriga

Jama Niva alusvankriga

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
s
simpsonsiim
Suletud kasutaja

Jama Niva alusvankriga

Postitus Postitas simpsonsiim »

Nimelt on siis selline mure, et Niva tõmbab keset sõitu ratta blokki (kundepoolse). Ja seda valimata teest, ajast või kohast. Pidurites asi ei ole, seda võin kindlalt väita ja mingit kahtlast heli ei ole samuti kuulda. Taoline viga on autol olnud juba hulk aega, ühe korra on saanud ka ühe pooltelje välja võtta, kuid sellest midagi ei muutunud. Käidud on ka targemte meeste juures, kuid abi pole saanud. Autot on hästi hoitud, läbisõit on 76000. Ohutuse seisukohalt on see väga tõsine viga. Äkki keegi oskab öelda, milles võib olla probleem?

Ette tänades
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Kuidas viga esineb? Läheb plokki ja siis tagurdes tuleb lahti? Kontrolli igaks juhuks differ ise üle, ehk satelliitidel miski viga küljes või õli sees miski suurem rauatükike, mis pahandusi korraldab... rohkem ei julge pakkuda...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
s
simpsonsiim
Suletud kasutaja

Jah, täpselt nii, et tõmbab blokki ning tagurdades saad jälle ilusti sõita. Muidu tagasillas on tad17 kasutusel. On kellegil veel sarnast viga olnud?
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Alles teisest postitusest sain aru, et tegu tagarattaveaga. Paluks natuke rohkem ikka täpsust.
Viga ikkagi ilmselt piduriklotsides trumlis. Proovi korra klotsid ja trumlid külgede vahel vahetada.
Mul 2102el kadus selline viga alles peale klotside ja trumli vahetust. Ei teagi, kumb õieti süüdlane oli.
Olen kuulnud (kontrollimata fakt), et lakibensiiniga ei tohi klotse puhastada. Mina oma 02el olin just selle lahustiga klotse pesnud.
C
s
simpsonsiim
Suletud kasutaja

Piduriklotsid on vahetatud. Kõige jama on see, et plokki tõmbab täiesti suvalisel ajal. Olen kuulanud ka, kas miski teeb häält või käib vastu, ülestõstetud autol muidugi. Aga jah trumlite kohta ei oska midagi öelda.
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Algselt postitas: Simpsonsiim
Kõige jama on see, et plokki tõmbab täiesti suvalisel ajal.
Nii oli ka minu 02el.
C
u
uki
Suletud kasutaja

Postitus Postitas uki »

Algselt postitas: Simpsonsiim
Piduriklotsid on vahetatud.
Ja kas jama oli ka enne vahetamist olemas, või tekkis peale vahetust?

[Muudetud: 21-4-2007 Uki]
s
simpsonsiim
Suletud kasutaja

Ja kas jama oli ka enne vahetamist olemas, või tekkis peale vahetust?

Loomulikult enne vahetamist. Arvasin, et äkki on piduri klotside katted lahti. Aga peale vahetust ei muuutunud midagi.

Mul 2102el kadus selline viga alles peale klotside ja trumli vahetust. Ei teagi, kumb õieti süüdlane oli.

Et siis läheb ilmselt trumlite vahetuseks.

[Muudetud: 22-4-2007 Simpsonsiim]
o
Olle
Foorumi kasutaja
Autod: škoda Octavia

Postitus Postitas Olle »

Ise olen sarnase probleemiga hädas olnud. Peale lõputut klotside ja trumlite vahetust selgus, et see vedru, mis peaks klotse alt koos hoidma, ei saanud oma ülesandega korralikult hakkama. Sellise pisiasja võiksid üle vaadata.
Loodan, et oli abi.
s
simpsonsiim
Suletud kasutaja

Viga oligi järele andnud vedrus. Tänud
Vasta