jama siis selline et siduri pedaal ei tule vahetevahel lõpuni ülese. kõik vedrud terved, kuskilt ei jookse midagi, lahutab ilusti ja ei libise aga lihtsalt vahetevahel jääb pedaal kuskile poole peale ja peab jalaga kaasa aitama pedaali et täits ülesse jõuaks.
et mis võib viga olla?
aa seda ka veel et sai üks päev niiva tutikas korv,ketas ja survelaager pandud kuigi ei usu et sellest jama tuleb.
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
njaa...versioone võib olla mitu.Õhk süsteemis,Tean et suurtel rekkadel siduri peasilindri kolvitagust vedrut on pingutatud,et kolb kiiremini üles tuleks.Võimalik on ka sidurikahvli tagasitõmbe vedru pingitada või välja vahetada tugevama vedru vastu.Asi selles,et ma alles õpin uuesti ladat tundma(viimati näppisin teist ....14 aastat tagasi) ja paljugi on meelest läinud.Nival on äkki tugevam sidur,kui ladal ja sellest tulenevalt on äkki vaja vahetada ka välja alumine,kui mitte ülemine silinder...loodan,et sain su mõttetegevust laiendada,kui mitte aidata
jah see juhtub siis kui kauem sidurit all hoida aga naljaks on selle asja juures see et seda juhtub ainult mingi 4 korda päevas ülejäänud aja on kõik normaalne.
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
Pole küll sama küsimus, kuid siduri pedaaliga seotud.
Kui mootor on külm, siis sidur ühendab ja lahutab normaalselt, s.t normaalsel kaugusel põhjast. Kui aga mootor täiest töösoe, siis peab pedaali täiesti vastu põrandat pressima, et ilma raginata käigud sisse saada.
Lisaks veel selline asi, et külmalt lülitab tagurpidi käigu ilusti sisse, kuid peale mõningast sõitmist enam ilma raginata käiku sisse ei saa.
nonii..Ilmselt saab seda viga klassifitseerida "üleüldine kulumine" alla.
Seni kuni õlid külmad ei pruugi lõtkud välja tulla.Õli soojenedes suurenevad ka lõtkud,kuna õli läheb vedelamaks.See on minu arvamus asjast
külm õli lihtsalt "pidurdab" käigukasti. kas ei lähe ka siis ilma raginata kui enne mõne teise käigu lülitad ja siis sidurit üles laskmata tagurpidi lülitad (auto muidugi seisab paigal;) )
Algselt postitas: Petrooleum
njaa...versioone võib olla mitu.Õhk süsteemis,Tean et suurtel rekkadel siduri peasilindri kolvitagust vedrut on pingutatud,et kolb kiiremini üles tuleks.Võimalik on ka sidurikahvli tagasitõmbe vedru pingitada või välja vahetada tugevama vedru vastu.Asi selles,et ma alles õpin uuesti ladat tundma(viimati näppisin teist ....14 aastat tagasi) ja paljugi on meelest läinud.Nival on äkki tugevam sidur,kui ladal ja sellest tulenevalt on äkki vaja vahetada ka välja alumine,kui mitte ülemine silinder...loodan,et sain su mõttetegevust laiendada,kui mitte aidata
see vedru värk küll ei saa olla mul ei olegi seda vedru ja sidur toimib ilust aga vedru võrra kergemalt