Tagasild hakkab all hüppama

Tagasild hakkab all hüppama

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
m
martin.filts
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21011
Kontakt:

Postitus Postitas martin.filts »

Mul sama mure.Tegin endal tagaotsa raskemaks pannes sinna kottiga telliskive:D. Ja siis ei hüppanud enam.Aga sa pead panema sinna ikka piisavalt raskust muidu hüppab edasi;) , aga on ka muid võimalusi. Amordid pead ka siis teised ikka vaatama mul ei hüppa enam aga amorte läheb küll parasjagu:)
Mfila
h
humparts
Foorumi kasutaja
Autod: 21053 ja a4 b6
Kontakt:

Postitus Postitas humparts »

osta korralikud amordid endale :D ei ole telliseid vaja ja kestavad ka. )900 eek ja mure murtud

Algselt postitas: martin.filts
Mul sama mure.Tegin endal tagaotsa raskemaks pannes sinna kottiga telliskive:D. Ja siis ei hüppanud enam.Aga sa pead panema sinna ikka piisavalt raskust muidu hüppab edasi;) , aga on ka muid võimalusi. Amordid pead ka siis teised ikka vaatama mul ei hüppa enam aga amorte läheb küll parasjagu:)
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Oeh...saage nüüd lõpuks aru ja jätke meelde - kõik mis paneb tagasilla hüppama on LÕTKUD. Kujutage ette mismoodi sild kohalt minnes liigub ja saategi aimu millised puksid vajavad vahetust... Ehk siis kui otsasaanud reaktiivvarda puksidele lisandub ka sinna jalgratta õhupumpa meenutav amort, siis peaks silla auto alt iseenesest lõpuks kätte saama...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
Vasta