Millised valuveljed siksile?

Millised valuveljed siksile?

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Berg räägi natuke neist vahetükkidest...ma hakkasin mõtlema, et kuna rattapoldid lähevad ju läbi piduriketta rummu külge(esimestel ratastel)...need vahetükid peavad sel juhul ikka suht paksud olema...või seal mingi oma nipp?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
e
effekt
Foorumi kasutaja
Autod: 523i sedaan
Kontakt:

Postitus Postitas effekt »

Esialgne postitaja PuZuP
Berg räägi natuke neist vahetükkidest...ma hakkasin mõtlema, et kuna rattapoldid lähevad ju läbi piduriketta rummu külge(esimestel ratastel)...need vahetükid peavad sel juhul ikka suht paksud olema...või seal mingi oma nipp?
kui vahetükid paned siis pead ka uued / pikad poldid panema. neid tehakse samas kohas. vt. aadress ja tel.nr. eespool.
jahil
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Hmmm....sedapidi siis, et velg kinnitub mutriga mitte poldiga? Ning poldid kinnitatud vahetüki külge? :yllatunud
e
effekt
Foorumi kasutaja
Autod: 523i sedaan
Kontakt:

Postitus Postitas effekt »

Esialgne postitaja PuZuP
Hmmm....sedapidi siis, et velg kinnitub mutriga mitte poldiga? Ning poldid kinnitatud vahetüki külge? :yllatunud
muutub küll kahekõneks, aga tegelikult on nii, et need lühikesed poldid lüüakse flansi küljest lahti ja asendatakse pikkade poltidega. üks varjant on veel, selleks on pika kraega poldid. aga siis peavad olema velje augud suuremad. selles asjas tuleb jälle appi sama firma. teeb sul velje augud suuremaks (vajadusel) ja paneb uue koonuse vastavalt mutrile. mutter ise on nagu tavaline ratta muttaer, ainult otsas oleks nagu ~2-.. cm torujupp, millel on keere sees ja mis kinnitub sinna poldi otsa.
jahil
m
miq
Foorumi kasutaja
Autod: 2106&2121

Postitus Postitas miq »

on keegi siit ise proovinud seda 4x100 auguvahega velge?asi selles, et oleks võimalik saada naelkummid 4x100 velgedel jääraja sõidu jaoks, st. et nagu suht lühikest aega on need veljed all ja sõidan ka nendega vähe. umbes 5-6 km.
st kas selle aja peab vastu?
k
krl
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2106
Kontakt:

toyota corolla veljed

Postitus Postitas krl »

need peaxid minema selle et me panime mingile 89a corollale siksi veljed alla:)
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Lada veljed lähevad corollale täpselt sama valemiga alla nagu ka corolla veljed ladale - aukude vahe on ikka 2 millimeetrit...aga: kuna corolla velje keskava on kitsam, siis tuleb seda suuremaks treida...nii et niisama ta ei lähe...lada velje keskava suurem ning ei valmista erilist peavalu...vot
a
ahto
Foorumi kasutaja
Autod: oleks vaja paari jubinat

Postitus Postitas ahto »

Aga keegi äkki soovib Lada venemaal tehtud valuvelgi. Ise sõitsin nendega mõned kuud 2105 all enne kui auto müüsin ja järgi jäid? Ka Gislaved talvekumm on peal.
p
pazz
Suletud kasutaja

Postitus Postitas pazz »

Mis olex hinnax ja äkki saax mõne pildi ka kui on???
m
maiz
Suletud kasutaja

Postitus Postitas maiz »

ladale lähevad alla fiati veljed 14'', 15'' nii kuidas leiad, keskauk sama, auguvahe sama, iseasi kas enam alla mahuvad :lol
Brava, Bravo ja veel kõik mis iganes, lööd börsi lahti ostad 200-500 eeq velg ja volaa!!
o
offroader9
Suletud kasutaja

Postitus Postitas offroader9 »

to mp: Ära aja jama tähtsa jutu nime all.Mida väiksem on offset,seda laiemalt vleg istu(oht koopasse käia),osadel maastikuautodel on Offset ehk ET koguni miinustes(näit Toyota Hilux -10...15) ja veljed istuvad ka tunduvalt väljaspool kui sõiduautodel,sest neil kõigil Offset,Hiluxil tegelikult juba inset.:spin
f
ffbi
Suletud kasutaja

Postitus Postitas ffbi »

Ma ei tea 4x100 läheb ladale küll täitsa normilt. Minu ladal on BMW valuveljed ja olen sõitnud juba 3 kuud ja midagi pole juhtunud.
j
jaco
Suletud kasutaja

Postitus Postitas jaco »

Algselt postitas: FFBI
Ma ei tea 4x100 läheb ladale küll täitsa normilt. Minu ladal on BMW valuveljed ja olen sõitnud juba 3 kuud ja midagi pole juhtunud.
Lisan:Samadel velgedel on ka poldid lada omad.......kuid siiski plaanis panna valuvelje omad.....Mitte mingisuguseid vahe plaate ei ole.....Eest võtsime plaadid ära muidu velg liiga väljas.......Ja nüüd kõik norm....:bouncing
h
harts
Suletud kasutaja

Postitus Postitas harts »

müügil on ka ju 4x98 aukudega velgi. mõtetu jamada ja riskida et midagi ära lendab ju:kuri
z
Zero
Foorumi kasutaja
Autod: E46

Postitus Postitas Zero »

Algselt postitas: harts
müügil on ka ju 4x98 aukudega velgi. mõtetu jamada ja riskida et midagi ära lendab ju:kuri
Kui sa asjast midagi ei tea, siis ära parem üldse räägi. Kui sa selle 4x100 velje korralikult alla keerad, siis ei lenda ta sul sealt mitte kuskile.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Sel juhul kasutatakse tsentrist väljas aukudega koonusseibe, nagu ma kuulnud olen.
k
kriisa
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriisa »

Isegi ilma nendeta saab, Lada originaalpoltidest natuke pikemad valuveljepoldid tuleb panna ja ongi ok. Ideaaln oleks muidugi kui saaks kasutada detsentrikpolte. Seda teemat siin ennemgi arutatud.
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Kas kellelgi on kogemusi velgedega, mille offset/et 25. Kuidas nad klassiku all istuvad, kui sinna peale panna 185-195/45-50 rehv 15". Kas on ohtu, et hakkab koopaserva käima või peaks ilusti mööda minema?
p
PohlA
Foorumi kasutaja
Autod: 2106“78

Postitus Postitas PohlA »

mul autol velg 14"x6", ET13, peal on 185/60 mõõdus rehv ja ei käi kuhugi vastu, kusjuures ees on veel topelt org. flantsid, (auto 06 ja ei ole madalaks lastud)
A-ringümber
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Algselt postitas: siim789
Kas kellelgi on kogemusi velgedega, mille offset/et 25. Kuidas nad klassiku all istuvad, kui sinna peale panna 185-195/45-50 rehv 15". Kas on ohtu, et hakkab koopaserva käima või peaks ilusti mööda minema?
Oleneb auto kõrgusest, kuid kaldun arvama, et velg tuleb koopast välja ja õõtsudes hakkab vastu koopa serva käima.
Vasta