Probleemid PIDURITEGA (vahetamine, õhutamine, know how'd jne.)
Probleemid PIDURITEGA (vahetamine, õhutamine, know how'd jne.)
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Tulega ei soovita kallale minna. Alumiinium siuke imelik asi --sulab äkki kätte ära. Kui ka ei sula võib sulle ütlemata struktuuri muuta. Siis puhta pude asi. Seespoolt lüües lähevad ääred katki. Ma olen väljapoolt vasaraga serva pihta andnud ise kogu aeg keeran trumlit. Serva all mõtlen seda kohta, kus lõpeb pidurduse pind ja algab külg. Seal ju metallvõru sees. Ussirohtu ja kannatust ning ongi niuhti käes.
C
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
aga kas sa sinna vindiga aukudesse poldid oled keeranud.. trumlil on 4 väikest (vist 6mm) auku kahes on need pulgad mis velge kannavad ja kaks on vaba.. vot need ongi trummli eemaldamiseks mõeldud.. aga mõlemad pead sisse keerama suht ühel ajal. siis veel õrnalt koputad aamriga ja käes ta ongi 

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Siit lugedes tundub tõesti kõik kole lihtne
Ise tahtsin ka nädal tagasi tagumised trumlid ära vahetada. Et mul aega eriti polnud ja muid hädapärasemaidki töid oli teha, siis jäidki vahetamata, sest trumleid maha ei saanud. Küll sai koputatud ja piduritega mässatud, ning servadest kilde välja taotud aga ei midä
pulkade keeramine ei aidanud, trumlist tuli hoopis vint maha, WD-40 ei andnud ka tulemust. Tulega küll kallale veel ei läinud, kuigi mõte käis peast läbi küll.
Mis tarkade klubi veel soovitab?

Ise tahtsin ka nädal tagasi tagumised trumlid ära vahetada. Et mul aega eriti polnud ja muid hädapärasemaidki töid oli teha, siis jäidki vahetamata, sest trumleid maha ei saanud. Küll sai koputatud ja piduritega mässatud, ning servadest kilde välja taotud aga ei midä

pulkade keeramine ei aidanud, trumlist tuli hoopis vint maha, WD-40 ei andnud ka tulemust. Tulega küll kallale veel ei läinud, kuigi mõte käis peast läbi küll.
Mis tarkade klubi veel soovitab?
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Aaa seda action värki ma tean küllEsialgne postitaja Rahu
Mess Sõida tagumine trummel maha ega teist varjanti polegi.
Anna teada kuna sul aega on ehk tulen ja näitan kuda si käib see pole eriti raske, varu ainult parajalt pikk pakk et auto alla panna.
Ootan kutset võid helistada ka.![]()

Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Autod: Oli kunagi Niva 2121
- Kontakt:
KRT! Tõmmits tõmbas mul trumli servadesse praod sisse ja killud lahati!Esialgne postitaja wax
mis krdi pidurdamine, kuumutamine ja haamriga tagumine?
kasutage tõmmitsat
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Auku ei tohi väga suureks teha see hoiab ju trumlit tsentris. Ma olen natuke noaga kraapinud (ALoksiidi maha ja natuke haljaks ka) Ja siis määrin vasemäärdega kokku. See on selline erimääre kuumade kohtade jaoks. Sellega panen ka kollektori -sumbuti poldid. Määrimist vajavad piduriosad ka.Esialgne postitaja muhemeel
Tulega võib ka ikka proovida.Õrnalt kesk kohalt kuumutada,kuna ta sealt põhiliselt kinni jääda tahabki.Ja kui maas tee auk suuremaks.
C
-
sserbin
- Foorumi kasutaja
- Autod: krossi 01
kas seda vasemääret on kuskilt poest saada kah veel vui on see veneaegne kaupEsialgne postitaja motameesAuku ei tohi väga suureks teha see hoiab ju trumlit tsentris. Ma olen natuke noaga kraapinud (ALoksiidi maha ja natuke haljaks ka) Ja siis määrin vasemäärdega kokku. See on selline erimääre kuumade kohtade jaoks. Sellega panen ka kollektori -sumbuti poldid. Määrimist vajavad piduriosad ka.Esialgne postitaja muhemeel
Tulega võib ka ikka proovida.Õrnalt kesk kohalt kuumutada,kuna ta sealt põhiliselt kinni jääda tahabki.Ja kui maas tee auk suuremaks.