Puksid auto tagaosas.

Puksid auto tagaosas.

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
s
Sokoflis
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105

Puksid auto tagaosas.

Postitus Postitas Sokoflis »

Keegi teadjam äkki ütleks kõikvõimalikud puksid mis taga leidum(nende nimetused siis) saaks homme raplast uued osta kõik.

Aitähh vastajatele:lol
05 läheb korrastamisele
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

lühikeste reaktiivvarraste kummipuksid: 8tk
pikkade reaktiivvarraste puksid + paralleelvarda kummipuksid 12tk

ma vahetaks kummipuksi sees olevad teraspuksid ka ära, need tavaliselt roostes ja urbsed - panevad nahka su uued puksid kohe - neid kokku 4 lühikest ja 6 pikka

lisaks on veel amordi puksid 8tk aga need sul ilmselt vahetatud, kuna amordid ju vahetasid ära.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Ma sinu asemel kontrolliks enne pooditõttamist nende pukside seisukorda.
Pane kanalil käik sisse ja siis lase kellelgi autot edasi-tagasi loksutada. Altpoolt näed kohe ära, kas ja kui palju reduktori ots liigub üles-alla.
Põikvarda pukside olukorraga saad tutvuda, kui loksutada tagaosa ristipidi.
Niisama huupi osta ja vahetama hakates võid kasu asemel hoopis kahju saada. Tänapäeval liigub väga palju sitta kraami, mis kaua ei kesta.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Rahu-rahu.

Postitus Postitas SexSix »

Lühikesedreaktiivvardad=4 (neli)puksi.2101-2919108-10.Keskmised reaktiivvardad =4 (neli)puksi.2101-2919042-10.Ja lõpuks pikk reaktiivvarras =2 puksi2101-2919108-10.Kui puksid kaheosalised nagu amordil siis mingid muud puksid.
h
helitehnik
Foorumi kasutaja
Autod: Ladamees olen

Postitus Postitas helitehnik »

nagu minagi olen alati teadnud et tagumiste varraste puksid on kahe osalised, kuid kui Rakverest poodi küsima läksin öeldi et kuulevad esimest korda sellist asja:D, mis siis ikka võtsin lihtsalt 10 tervikut puksi ning uued metallpuksid, vastavalt siis kummipuks 10.- tükk ning metallpuks 9.- tükk, puksid asjad ise odavad, aga ega neid lihtne sinna varraste sisse saada pole, kuigi jah minu autol nad nüüd juba küljes ja asi ikka mõnusalt tummine, loodan et nüüd peab mõnda aega vastu ikka
Vasta