Jama Niva alusvankriga
Jama Niva alusvankriga
-
ssimpsonsiim
- Suletud kasutaja
Jama Niva alusvankriga
Nimelt on siis selline mure, et Niva tõmbab keset sõitu ratta blokki (kundepoolse). Ja seda valimata teest, ajast või kohast. Pidurites asi ei ole, seda võin kindlalt väita ja mingit kahtlast heli ei ole samuti kuulda. Taoline viga on autol olnud juba hulk aega, ühe korra on saanud ka ühe pooltelje välja võtta, kuid sellest midagi ei muutunud. Käidud on ka targemte meeste juures, kuid abi pole saanud. Autot on hästi hoitud, läbisõit on 76000. Ohutuse seisukohalt on see väga tõsine viga. Äkki keegi oskab öelda, milles võib olla probleem?
Ette tänades
Ette tänades
Kuidas viga esineb? Läheb plokki ja siis tagurdes tuleb lahti? Kontrolli igaks juhuks differ ise üle, ehk satelliitidel miski viga küljes või õli sees miski suurem rauatükike, mis pahandusi korraldab... rohkem ei julge pakkuda...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
ssimpsonsiim
- Suletud kasutaja
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Alles teisest postitusest sain aru, et tegu tagarattaveaga. Paluks natuke rohkem ikka täpsust.
Viga ikkagi ilmselt piduriklotsides trumlis. Proovi korra klotsid ja trumlid külgede vahel vahetada.
Mul 2102el kadus selline viga alles peale klotside ja trumli vahetust. Ei teagi, kumb õieti süüdlane oli.
Olen kuulnud (kontrollimata fakt), et lakibensiiniga ei tohi klotse puhastada. Mina oma 02el olin just selle lahustiga klotse pesnud.
Viga ikkagi ilmselt piduriklotsides trumlis. Proovi korra klotsid ja trumlid külgede vahel vahetada.
Mul 2102el kadus selline viga alles peale klotside ja trumli vahetust. Ei teagi, kumb õieti süüdlane oli.
Olen kuulnud (kontrollimata fakt), et lakibensiiniga ei tohi klotse puhastada. Mina oma 02el olin just selle lahustiga klotse pesnud.
C
-
ssimpsonsiim
- Suletud kasutaja
-
ssimpsonsiim
- Suletud kasutaja
Ja kas jama oli ka enne vahetamist olemas, või tekkis peale vahetust?
Loomulikult enne vahetamist. Arvasin, et äkki on piduri klotside katted lahti. Aga peale vahetust ei muuutunud midagi.
Et siis läheb ilmselt trumlite vahetuseks.
[Muudetud: 22-4-2007 Simpsonsiim]
Loomulikult enne vahetamist. Arvasin, et äkki on piduri klotside katted lahti. Aga peale vahetust ei muuutunud midagi.
Et siis läheb ilmselt trumlite vahetuseks.
[Muudetud: 22-4-2007 Simpsonsiim]
-
ssimpsonsiim
- Suletud kasutaja