Stabilisaator alt ära

Stabilisaator alt ära

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
s
searil
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Stabilisaator alt ära

Postitus Postitas searil »

Juhtus selline asi et stabilisaator roostetas alt ära. Terve see kere juures olev osa tuli kohe ära :S Ilma selleta pole just tore sõita ning tahaks teada kas äkki on mingeid soovitusi kuidas seda kas korda saada või asendada mingi muud asjadega. Autol on veel mootor väga heas korras nii et on kahju emexisse viia ning ära ka ei taha müüa enne sügist kuna enne seda uut autot ei saa :S

Nii et äkki on teil mingeid soovitusi mida teha.

Vabandan ka kui see teema pole õigesse kohta tehtud.
p
Paskaak
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 C20NE (115HP)

Postitus Postitas Paskaak »

see plekist nn. stabilisaatorivarda känd, tuleb kas siis uuesti külge keevitada, ning üle ka lappida et enam minema ei paneks. ning uus stabika varras ka osta.
v
Vaz2103
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2103, vaz21063,vaz21013,vaz2108

Postitus Postitas Vaz2103 »

Ma eeldan, et stabilisaatori all mõtlesite tagumist põiki reaktiivvarrast. Olen ise seda kogenud ja arvan et tuleb osta uus känd ja kännu juures olevat raami ka keevitada. Kui mul esimene kord känd alt ära kukkus sai roostet roostega kokku keevitatud, peaaegu 1a. sain sõita kui jälle ära kukkus. Siis sai vana kännu asemele uus osteud ja hakkasin vaatama, et rooste külge pole mõtet keevitada ja korrastasin ka kännu ümrust. Kõik roostes plekk sai eemaldatud ja asendatud uuega, kännu ümbruses kasutasin 1,5 mm plekki. Uue kännu sobitamiseks kasutasin, ühelt originaal ladalt võetud mõõte, et känd ikka õigesti alla saaks, peab olema täpselt paigas. Muidugi lisaks kännu vahetusele tahtis masin veel kõvasti keevitust saada, niiet jõudu tööle.
Vasta