Roolikarbi eemaldamine

Roolikarbi eemaldamine

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
r
Reno
Foorumi kasutaja

Roolikarbi eemaldamine

Postitus Postitas Reno »

Hakkasin siis 01'l maha kruvima roolikarpi. Võtsin lahti need kolm polti mis roolikarpi kere küljes kinni hoiavad. Kaks polti neist sain välja aga üks jääb sisse, sest sinna jääb mingi asi ette mis teda välja ei lase võtta. Siis hakkasin roolilatti nagu salongi poole suruma aga see jääb mingil hetkel nagu kinni, et rohkem ei lähe ja samas pole ka nuutide pealt maas veel.

Mõtlesin, et kui keegi on teinud seda tööd varem siis võiks juhendeid anda, et mis ja kuidas. Minu mõistus rohkem edasi ei võtnud ja toore jõuga kallale minna ka ei taha.
Otsingut kasutades ei leidnud selle kohta midagi või jäi mul kahesilma vahele.

Ette tänades,
Reno.
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Minu meelest tuli rool keerata ühte äärmisse asendisse, siis tuli see pikk polt välja... roolikarbi küljes olev hoob jääb talle ette.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
r
Reno
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Reno »

Kõige ülemise ja kõige alumise sain ma kätte. See keskmine polt jääb sisse. Keerasin rooli ka mõlemale poole, siis saingi selle alumise kätte. Keskmisele minumeelest keeramine ei mõjunud. Oskab keegi veel kommenteerida seda? :puzzled
Vasta