pidurite jama

pidurite jama

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
t
tatsukas
Foorumi kasutaja
Autod: oman vaz2101

pidurite jama

Postitus Postitas tatsukas »

targemad võix nõu anda.
mure on selline et pidurid jäevad peale (aind esi omad).teind nagu juba kõik et ei tohix jääda.pump vahetatud, ppidurid igati õhutatud.
ette tänades
w
wilson
Foorumi kasutaja
Autod: 21053
Kontakt:

Postitus Postitas wilson »

silinrid vahetusse või " harjuta" piduri kolbe käima.ratas alt,klotsid ära,väheke õli sinna alla kummi vahele.siis yks vajutabpiduripedaali kui kolb tuleb välja siis hea.kui ei tule siis peab kõvemini ja järsult vajutama piduripedaalile.Kindlalt pane mingi asi piduriklotsi asemele(ketta ja silindri vahele) muidu lööd kolvi silindrist välja!
sai nagu vict kõik.
t
tatsukas
Foorumi kasutaja

silindrid muidu liiguvad üx ennem ei töötand aga see jama hakkas siis kui silindri tööle sain.
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

No ja siis mõtle nüüd uuesti oma viimase postituse peale ning saad ka aru mille pärast pidurid peale jäävad...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
t
tatsukas
Foorumi kasutaja

aga kuidas sis see teist poolt mõjutab?:yllatunud
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Mul muidu selline küsimis, et palju on piduri torus survet kui mootor töötab ja vajutada piduri pedaali?
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: motamees
Algselt postitas: logman
Kui korras piduripumbaga ja õhutatud piduri korral pedaaliga kolbi välja ei jõua suruda ,siis proovi seda teha veel suruõhuga.
Aga ettevaatust ,kui see mürsk (kolb) sealt pääseb!!!
Vaakumvõimendiga pidurisüsteemis on rõhku kusagil 170atti. Õhuga pole seal enam midagi teha.
( http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 71&page=16 )
k
kumm134
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kumm134 »

Vabandage, et oma teemaga vahele segan, kuid ei pea seda nii tähtsaks, et uut teemat teha, sest autoks ei ole lada vaid oopel. Nimelt on mul mõistus otsas, sest sõidu ajal hakkab vahest parem esimene pidur peale jooksma. Jutt käib ketaspidurist. Hiljuti vahetasin mõlemad esimesed pidurikettad ja klotsid ja panin liugurid liikuma. Lisaks sai vahetatud eelmine nädal sama poole laager sest vana undas ja kuna toimus sama jama enne laagri vahetust siis arvasin, et see on tingitud laagrist. Üllatus, üllatus aga pärast laagri vahetust toimus sama jama. Kui pidur peale jookseb siis maha tuleb ta lihtsalt natukene koha peal seistes, ehk jahtudes. Ma oletan et kui kolb roostes või kinni siis peaks pidur peale jääma pidurdamise ajal, kuid minu autol see ei loe. Pidur jookseb sõites aina kõvemini peale ja maha ei tule ennem kui seisma jääd ja ootad. Tegemist on muidu esiveolise Oopel Corsaga ja auto on suhteliselt hästi hoitud.
Olen väga tänulik igasuguste pakkumiste eest ja ärge väga pahandage, et võõra autoga siia foorumisse trügi. (Lada on ka olemas)
Vasta