gardaani ymber lõikus
gardaani ymber lõikus
gardaani ymber lõikus
kus oleks voimalik kahe erineva auto gardaanid kokku keevitada,nii et ka sirge jääks?
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Kindlasti kuskil tehakse sääraseid asju ,aga milleks sellist jama vaja korraldada on:P. Pärnus keegi tegeleb küll kardaanidega ,st. keevitab ja tasakaalustab.Olen ise sõitnud ühe ümbertehtud Scan“iga ja pean möönma,et ega ta suurem asi polnud.Eriti jamaks kippus üle 80km/h kulgemisel.
Nii et enne soovitan hoolikalt läbi mõelda kas tahad trammijuhiks muutuda või soovid mõnusalt maanteel kulgeda:) Vaagi lahendust,kus tuleks keevitada torule erinevad otsaflansid ,ma arvan ,et nii läheb tiba lihtsamalt.

Millalgi ammu sai 401-le lada mootor peale pandud ja kardaani oli lühemaks vaja teha. Treipingis sai parajaks lõigatud ning ühendamiseks (sissepoole) toru treitud. Ja siis polegi midagi muud kui veel kokku keevitada.
Vaatamata sellele, et asi jäi tasakaalustamata, mingeid tuntavaid vibratsioone ei esinenud.
Vaatamata sellele, et asi jäi tasakaalustamata, mingeid tuntavaid vibratsioone ei esinenud.
Cinquecento
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
eks see oleneb kuidas joppab, aga tasuks ikka spetsialistidel asja korraldada! kardaani valeühendamine võib olla ohtlik!!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
pärnu on nagu tallinnast kaugel,ma arvan et 2 toru on omavahel lihtsam kokku ajada ,ning soovitage TALLINNAS kohti kus onud voi tädid selle pisiasja ää teevad.Algselt postitas: logman
Kindlasti kuskil tehakse sääraseid asju ,aga milleks sellist jama vaja korraldada on:P. Pärnus keegi tegeleb küll kardaanidega ,st. keevitab ja tasakaalustab.Olen ise sõitnud ühe ümbertehtud Scan“iga ja pean möönma,et ega ta suurem asi polnud.Eriti jamaks kippus üle 80km/h kulgemisel.Nii et enne soovitan hoolikalt läbi mõelda kas tahad trammijuhiks muutuda või soovid mõnusalt maanteel kulgeda:) Vaagi lahendust,kus tuleks keevitada torule erinevad otsaflansid ,ma arvan ,et nii läheb tiba lihtsamalt.
no nyyd kuulsid.....ei tahaks tähenärija olla:DAlgselt postitas: Zero
Kui nüüd tähenärija olla siis käib siin jutt ika kardaanist, mitte gardaanist.
Ja ma arvan, et ümber lõikus pole ka õige sõna.Ma tean, et juute lõigatakse peale sündi ümber, aga seda polegi veel kuulnud, et kardaane ümber lõigataks.
tänud teistele