Tagasild
Tagasild
-
wWHISTLER
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 21063
Tagasild
Kuna mul juba pikemat aega tagasild kilisenud-kolisenud, siis täna sai auto üles tõstetud ja vaadatud mis viga, tundus loks gardaaniristis, ja tugev loks differentsiaalis, kuna olin valmistunud selleks, et varsti differ lendab, oli üks tagasild varuks, gardaan samuti, lappisin siis ümber, imelik nagin, (nagu gardaani tasakaalustus riivaks mingit metalli) sain lahti, nüüd aga teine mure.
Nimelt käiguga pidurdades ja/või gaasi maha lastes hakkab kas tagant kundepoolt v6i gardaani juurest vibreerima ja lõhkuma. Ise olen kõik varjandid läbi mõtlenud, mis mõelda oskan, homme vahetan gardaani korra uuesti ära, vaatan mis siis saab. On äkki kellegil ideid, mis kolin, vibratsioon ja lõhkumine võib tekkida reduktori ja/või gardaanivahetusest, valesti komplekteerimisest või lohakusest?
Nimelt käiguga pidurdades ja/või gaasi maha lastes hakkab kas tagant kundepoolt v6i gardaani juurest vibreerima ja lõhkuma. Ise olen kõik varjandid läbi mõtlenud, mis mõelda oskan, homme vahetan gardaani korra uuesti ära, vaatan mis siis saab. On äkki kellegil ideid, mis kolin, vibratsioon ja lõhkumine võib tekkida reduktori ja/või gardaanivahetusest, valesti komplekteerimisest või lohakusest?