õlivarraste erinevused
õlivarraste erinevused
-
sskill125
- Foorumi kasutaja
- Autod: 1975 VAZ 2103
- Kontakt:
õlivarraste erinevused
Selline küsimus, et kui pikk õlivarras läheb 03-le? Masinal oli peal varras, mille täispikkus on 38 cm! Poest ostsin 03 plokile õlivarda, millel oli täispikkus 53 cm ja vardal oli tähis peal 2103(ei ole jõudnud veel vaadata kas ta üldse plokki sisse mahub) Paluks, et keegi mõõdaks oma 03-me varda kogupikkuse ja annaks mulle ka teada! Poes öeldi, et see kindlalt 03 oma, tähis ju peal! Tänud
Eks Lada üks tank ole, aga igas asjas peitub võlu;)
-
sskill125
- Foorumi kasutaja
- Autod: 1975 VAZ 2103
- Kontakt:
Ei ei, min ja max on ikka tuntavate vahedega, mingi 10 cm vähemalt tuleb! Jama selles, et vanal õlivardal see kummikork ja varras omavahel nihkes, selle ongi uut vaja! Ei teagi mis teha, pean ikka garaazi käigu ette võtma, siis saan teada, aga pakun, et see uus varras ei mahu sisse äragi. Eks annan teada, kui midagi avastan!
Aga Mota, mille jaoks need pikad vardad olemas on? Pakun et ostetud varras ongi seda pikka sorti, kuid min-max kaugus tuleb julgelt üks 10 cm erinev, kuid samas vardal jälle markeering 2103
Kas mulle käib vist lühike varras vt. pilti : http://www.hot.ee/moskvich412/skill/mootor2.JPG
Aga Mota, mille jaoks need pikad vardad olemas on? Pakun et ostetud varras ongi seda pikka sorti, kuid min-max kaugus tuleb julgelt üks 10 cm erinev, kuid samas vardal jälle markeering 2103
Kas mulle käib vist lühike varras vt. pilti : http://www.hot.ee/moskvich412/skill/mootor2.JPG
Eks Lada üks tank ole, aga igas asjas peitub võlu;)
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
-
bBoxer
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103 - 1974
- Kontakt:
nu ega auto ilma õlita eriti ikke ei liigu. Targem oleks vast otsida uus varras, sest siis kui tuli põlema läheb võib juba naca hilja olla, ma ise algul lolli peaga unustasin õlitaset vaadata ja mootor oli suht raske pöördesse minema, ähvardas kinni kiiluda. õnneks sain kohe õli sisse ja asi oli korras.