Karburaatori mure
Karburaatori mure
-
hhumparts
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21053 ja a4 b6
- Kontakt:
Karburaatori mure
Niih nüüdseks siis 2 el meie lumerajaautol tekkind samasugune müstiline mure.
Natuke aega laseb sõita ja siis hakkab mootor puterdama pm hädapärast toorega aind kuidagi liigub kui gaasi samal ajal pumbata.
Vahel laseb pikemalt sõita, kuid peale seismist ja uuesti sõidu alustamist tekib suht koheselt sama viga.
On ehk nõu ja soovitusi, mida vaadata ?
Ise kahtlustan nõelklapi või ujuki anomaaliaid.. kuid kuna tööalaselt olen sealt eemal, kus auto on, siis ei ole jõudnud kontrollida.
Natuke aega laseb sõita ja siis hakkab mootor puterdama pm hädapärast toorega aind kuidagi liigub kui gaasi samal ajal pumbata.
Vahel laseb pikemalt sõita, kuid peale seismist ja uuesti sõidu alustamist tekib suht koheselt sama viga.
On ehk nõu ja soovitusi, mida vaadata ?
Ise kahtlustan nõelklapi või ujuki anomaaliaid.. kuid kuna tööalaselt olen sealt eemal, kus auto on, siis ei ole jõudnud kontrollida.
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
- Kontakt:
Ei usu väga seda jäätumise asja mina, pole ühegi autoga sellist muret olnud.
Alustuseks oleks hea teada, kas üldse kütust peale annab kui gaasi anda käsitsi, kui ei pritsi siis puhuks selle düüsi läbi seal ja vahetaksin ära selle jupi kust seda kütet pirtsib(nagu konks vms, ei tea selle nime).
Kui see ei aita siis mina kontrolliksin bensiinifiltrit seal karburaatori alguses, siis kontrolliksin ujukinõela ära(vajadusel vahetan), ujukitase, puhuks kõik düüsid läbi.
Alustuseks oleks hea teada, kas üldse kütust peale annab kui gaasi anda käsitsi, kui ei pritsi siis puhuks selle düüsi läbi seal ja vahetaksin ära selle jupi kust seda kütet pirtsib(nagu konks vms, ei tea selle nime).
Kui see ei aita siis mina kontrolliksin bensiinifiltrit seal karburaatori alguses, siis kontrolliksin ujukinõela ära(vajadusel vahetan), ujukitase, puhuks kõik düüsid läbi.
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
Kui mõlemal autol hakkasid sarnased probleemid üheaegselt, siis jah võib vabalt praeguste ilmadega ära jäätuda. Kui originaal õhukoguja peal koos sooja õhuvõtuga vl kollektorilt, siis ei tohiks see probleem olla.
Sel juhul ehk kütus?
Meil oli paar talve tagasi sama probleem - mõlemad lumeraja masinad koolesid korraga ära. Lõpuks tuli välja, et bensiini toodi Hepast ja see ka veel 95.. Nii kui paagist selle jama välja lasime ja Statoili 98 sisse valasime, käisid mõlemad masinad nagu muiste..
Sel juhul ehk kütus?
Meil oli paar talve tagasi sama probleem - mõlemad lumeraja masinad koolesid korraga ära. Lõpuks tuli välja, et bensiini toodi Hepast ja see ka veel 95.. Nii kui paagist selle jama välja lasime ja Statoili 98 sisse valasime, käisid mõlemad masinad nagu muiste..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Hepa... ja-jaa, selle kütsemüüjaga on läbi aegade kaasas käinud probleemid. Ikka ja jälle on sealt vahel solki saadud. Enam ei mäleta kes ja millal aga korduvalt on need asjad läbi käinud erinevatel aegadel.reiner kirjutas: Sel juhul ehk kütus?
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Meil oli see probleem 2 aastat tagasi. Mees kes selle bensu tõi ütles, et ise sõidab oma Škodaga sama küttega ja pole muret. Ehk lihtsalt Ladad pirtsutasid väheArvos kirjutas: Hepa... ja-jaa, selle kütsemüüjaga on läbi aegade kaasas käinud probleemid. Ikka ja jälle on sealt vahel solki saadud. Enam ei mäleta kes ja millal aga korduvalt on need asjad läbi käinud erinevatel aegadel.

Teemasse ka..
Aga kütuse kohta ei öelnud humparts midagi. Võtate koguaeg ühest kohast ja mitte mingist nurgatagusest?
Lower your standards and you'll never be disappointed!