Karbussi vaja remontida
Karbussi vaja remontida
-
rRauno
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2011 esimene tänavakõlbulik Vaz 2107
Karbussi vaja remontida
Tere Foorumlased ! Sain oma 07'ga tartu tulla ja järsku enam tühikäiku polnud kui siduri lahutasin. Ühesõnaga, sõidan autoga, käib normaalselt, lahutan siduri ja sureb välja. Helistasin papsile ning tema versiooni järgi on tühikäigu membraan läbi. Ehk on keegi Tartus homme (18.10.11) kes saab aidata leida viga ja aidata mind hädast välja, sest ma pean veel Rakverre, koju, sõitma ja jama on.. tooreklapiga ei taha ka sõita, võtab jõlepalju kütust ..
Palun, need kes saaksid aidata, andke endast märku.
Palun, need kes saaksid aidata, andke endast märku.
Viimati muutis Rauno, 12 Okt 2022 19:34, muudetud 1 kord kokku.
Tonn vahele, et lugesid seda.
-
rRauno
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2011 esimene tänavakõlbulik Vaz 2107
Sain täna ühes töökojas asja korda.. aga nüüd on järgmine probleem.. Siduripedaal jääb alla. Sai seal samas töökojas ka sidur õhutatud ja uus õli sisse pandud ( tuli välja, et sidurisilindril laseb üks mansett läbi, kuid ei tohiks väga mõjutada). Öeldi mulle, et pedaal kuidagi liiga kinni.. kuidas seda saaksin vabamaks keerata vms?
Tonn vahele, et lugesid seda.
-
ssiksifanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2103
Tervist ,ma kardan et minu 03 l võib olla sama jama , olen karbussis vahetanud kõik düüsid ,tihendid ning selle magnetklapi aga tühikäiku ei ole ikka , kui tooreklapp peal ei ole probleemi aga selle maha lükkad sureb kohe välja .Olen proovinud igatpidi ja ei mingit tulemust .Kuidas lõpuks sina karbussi korda said ?Rauno kirjutas:Sain täna ühes töökojas asja korda.. aga nüüd on järgmine probleem.. Siduripedaal jääb alla. Sai seal samas töökojas ka sidur õhutatud ja uus õli sisse pandud ( tuli välja, et sidurisilindril laseb üks mansett läbi, kuid ei tohiks väga mõjutada). Öeldi mulle, et pedaal kuidagi liiga kinni.. kuidas seda saaksin vabamaks keerata vms?
-
ssiksifanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2103
EI ole küll mingi eriline karpa spets aga elektromagnetklapp võib olla küll jh .Pole momendil ühtegi pilti karpast homseks üritan teha.Mis asi on sundökonomaiser ning kus see paiknebolaaf kirjutas:Alustaks ikka sellest milline karburaator autol on ja kas elektrilise sundökonomaiseriga?
Kas on elektromagnet klapiga karpa?
Kui vastata ei oska siis pilti oskad ikka teha..
Asi oli niimoodi, et üks tühikäigu düüse oli siiski umbes, ei märganud seda lihtsalt, avastasin ühest vanast Šiguli raamatust selle. Alguses vaatasin, et äkki peabki kinni olema (vanaisa arvas ka korra), aga teisel pool sama kohapeal olev düüse oli lahti. Kompressoriga puhudes ei saanud ka lahti, aga nõelaga natuke kaasa aidates sain (tegelikult ei tohiks nõelaga torkida).
Kokkuvõttes tuleks lihtsalt alati hoolikalt kõik düüsed järgi kontrollida, kas õhk ikka käib läbi.
Kokkuvõttes tuleks lihtsalt alati hoolikalt kõik düüsed järgi kontrollida, kas õhk ikka käib läbi.
"I live my life a quarter mile at a time." - Dominic Toretto