Probleem süüte õigeks saamisega....

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
b
Blue-Neoon
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21051 ' 82

Postitus Postitas Blue-Neoon »

sai siis üks kord jagaja maha võetud ja ka tagasi pantud aga ei tööta enam hästi ja omal jõul tööle ei lähe läheb ainult lükkates/tõmmates!!! mille järgi ma süüte õigeks panen? on mingi suguseid märke seal?
v
Villem666
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Villem666 »

Tere!

Siit saad vajaliku info. http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 4#pid15947

süüte reguleering

"OK. Aga kui strobo ei ole, siis nii. Vöta jagaja kaan maha, ning pööra mootorit seni, kuni rootor jöuab 1. silindri kohale (kaanel on numbrid pääl vöi vaata kuhu juhe jookseb). Kui vänta pole, siis liiguta autot neljas käik sees. Nii pööra mootorit seni, et alumisel rihmarattal olev märk olex keskmise kriipsu juures (5 kraadi) teine lühike on 10 kraadi ja pikk on surnudseis. Vöta indikaator, 1 ots massi ja teine selle juhtme külge, mis läheb kontaktist süütepooli. keera jagaja 13 vötmega lahti ning reguleeri seni, kuni indikaatori tuli just just pölema hakkab. Süüde peab sees siis olema Siis liiguta mootorit jälle tagasi, kui asi paikas on , ning kontrolli, kas mootorit pöörates tuli süttib siis, kui märk on 5 kraadi juures. Kui nii on, siis ongi valma. Muide, nii käsitsi pannes ja stroboga kontrollides on tulemused päris erinevad. Strobo näitas, et panin 13 kraadi, kuigi märgid näitasid, et 5. Usaldan strobot rohkem ja panin selle järgi paika."

Kirjutatud kasutaja overspeed-i poolt

Terv. Villu
f
fuego
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2107

Postitus Postitas fuego »

Kontrolli jagaja rootorit ja kondekat.Mul oli sama pull,ei lähe tööle,ainult tõmmates natuke turtsus.Sai ka süüdet näpitud ei midagi,vahetasin ära siis jagaja rootori ja kondeka,nii kui süüdet andsin paugupill:)Proovi
b
Blue-Neoon
Foorumi kasutaja

rootor oli läbi.. aga vahetatud juba. Kuna ma olin nii tark siis ma kakkusin nii sama ka jagaja maha... ja nyyd on lihtsalt süüde vale ei midagi muud...

aga suured tänud ikkagi ;)
b
Blue-Neoon
Foorumi kasutaja

panin ainult märgid paika ja nyyd matsu pill jälle ;) suured tänud Villemile kes selle teksti siia pani ja Overspeed-ile kes selle teksti kirjutas..
Vasta