K: karburaator lekib?
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
K: karburaator lekib kaanes oleva sissevoolutoru ja korpuse vahelt. See siis toru kuhu otsa läheb bensiinipumbast tulev voolik. Bensiin vist lahustab enamus liime ja "õline" on ka. Aga mis moodi seda viga saaks parandada? Kas messingust toru on võimalik kuullaagri kuuliga venitada, et toru suurema pinguga korpusesse läheks? Ehk jääb niiviisi pidama?
Alumiinumit peaks saama spetsiaalse tinaga joota,äkki annab messingist toru ja korpust kokku tinutada.Ei oska täpsemalt öelda ,ei ole sellise tööga kokku puutund:P
Samas saab messing torule õhukese kihi tinaga katta ja siis karpa kaane siise pressida.
Kõige lihtsam on muidugi uus kaas karburaatorile...
Samas saab messing torule õhukese kihi tinaga katta ja siis karpa kaane siise pressida.
Kõige lihtsam on muidugi uus kaas karburaatorile...
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
V: karburaatori kaane.
Vahetan VAZ 2101 esimese varjandi karburaatorikaane (uus)uuema varjandi vastu. Esimesel varjandil on ujukikambri õhutusklapp aga hiljem kaotati ära. Pildil siis näha,et vasakulpool ujukikambrit on lisaauk õhutusklapi jaoks.

-
lLada1990
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21051 - "Valge Deemon"
kui juba karburaatori lekke probleemist jutt on siis äkki lisan enda probleemi ka siia
loodan et muidugi ei pahanda teema algpostitajat aga usun et vähemalt foorumi korrashoiu kohapealt on nii parem.
minu 05-l gaasi andes lendab kiirenduspumba juurest(selle väikse hoova vms vahelt) kütet, ja noh hetkeline küttekulu pole ka just kiiduväärt niimoodi
loodan et muidugi ei pahanda teema algpostitajat aga usun et vähemalt foorumi korrashoiu kohapealt on nii parem.
minu 05-l gaasi andes lendab kiirenduspumba juurest(selle väikse hoova vms vahelt) kütet, ja noh hetkeline küttekulu pole ka just kiiduväärt niimoodi
"Pange palun muusika vaiksemax!" "Mida? Ma ei kuulnud mul muusika mängib liiga valjusti..." ( ^^, )
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
kiirenduspumba membraan lekib - vaheta ja sõida edasi..
kruvid tuleb kinni keerata 6-7Nm jõuga - mitte 20Nm nagu inimestel tavaks on - mille tulemuseks on kõver kiirenduspumba kaas ja karburaatori korpusest lahkunud m4 keere...
[Muudetud: 31-8-2009 olaaf]
kruvid tuleb kinni keerata 6-7Nm jõuga - mitte 20Nm nagu inimestel tavaks on - mille tulemuseks on kõver kiirenduspumba kaas ja karburaatori korpusest lahkunud m4 keere...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
lLada1990
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21051 - "Valge Deemon"
Algselt postitas: olaaf
kiirenduspumba membraan lekib - vaheta ja sõida edasi..
tänusõnad, ma pakkusin ise sama aga vaja oli targemate inimeste kinnitus, pärast mu vanema(lollima) venna juttu et ujuki tase on vale:sein. keerasin ka kiirenduspumba maha ja avastasin et see membraan pragudega kaunistatud muidugi tahaksin panna üldse uue karpa(tutika) aga ei tea kuhu pöörduda ja millist osta, mida soovitate?
"Pange palun muusika vaiksemax!" "Mida? Ma ei kuulnud mul muusika mängib liiga valjusti..." ( ^^, )