On väike probleem.
Keerad süüte sisse, kõik korras, aga kui käivitama hakkad, sii ei midagi, samamoodi põlevad tuled salongis jne aga starter teeb väga harja väikse piuksu. Milles võib probleem olla?
Starteris?
Väga tänulik kõigile abistajatele
starteri bendiks on läbi.Vaata üle äkki piisab puhastusest või vaja uus starter või bendiks muretseda. Ja miks otsingut ei kasuta.http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=185 #pid14709.Reegleid siis keegi ei loe?
Kui aku klemmis probleem oleks siis ju armatuuris tuled ei põleks või vilguks vms...Aga mul püsivalt põlevad ja kõik väga hea, ainult ei tõmba starterit taha
Kui arvate, et starteris probleem, siis seoses sellega ostan korraliku starteri 21063-le või mis sellele sobiks.
Ja weel tuli see probleem niimodi, et suretasin kogemata välja ja kõi, vaikus, enne töötas laitmatult.
kas kapotialt oled proovinud otse starterit ühendada? kirjeldus on nii udune kui vähegi võimalik loomulikult...
Praeguse seisuga pakun ma seda vea põhjuseks, et tõmberelee juhe on starteri küljest lahti tulnud või on süüteluku tagant juhe kehvalt või kontaktplaat vigane.
esimese asjana tee kindlaks kas tõmberelee juhe on omal kohal (peenem punane lisarüüsis mis jookseb koos starteri jämeda mustaga sinna väljalaske kolle alla.)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
kusjuures too juhi oli ka tagant ära, panin korralikult tagasi ja ikka ei midagi...
Hommikul lähed ja keerad võtit, siis teeb starter 1-3 klõpsu ja ongi kõik...
prooviks ühenda mootori ja aku miinus klemmi vahele lisamassi juhe, veendumaks, et viga pole puuduvas massis.
Siis proovi tõmberelee juhtme kaudu otse starterile pinge peale anda - enne salongist süüde ja kläik välja - kui siis ringi käib on viga juhtmetes või süütelukus.
kui ringi ei käi on viga starteris või akus näiteks
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
21073 ei käivitu võtmest.
Masin seisis üle aasta, pärast seda enam starterit järgi ei võtnud. Täis akuga proovides läheb akult tulev "+" juhe soojaks ja aku tühjeneb ruttu. Pärast seda ei haknud rohkem proovima, lühise moodi... Käima tõmmates juhe enam ei soojene, otsene seos starteriga.
Mida peaksin esmalt kontrollima, ei tahaks hakata huupi lammutama, kuna pole varem starteriga tegelenud?
Aku juhe läks kuumaks ja starter ei töötanud, kuna voolujuhtme isolatsioon oli kuuma saanud ja sulanud ning rohkem polnudki vaja, et kerest massi saada. Teip peale ja starter taas korras.
Mul selline probleem, et külmaga ei taha käivituda. Starter käib vaevaliselt ringi nagu aku oleks tühi, aga isegi kui aku ära laadida või isegi kui akulaadija pealt tervamat voolu kaasa anda, siis käima ei lähe, lihtsalt käitab, vahepeal korraks turtsatab, aga ikka mitte midagi. Täna päeval tõmbasin käima teise, 5h seisis ja jälle mitte kui midagi. Aga kui korra käima ära tõmmata, siis võib vabalt seisu jätta ja võtmest käivitada.
Pmst oleks nagu, et mootor külmub nii ära, et starter lihtalt ei jõua käima tõmmata.
Jahutusvedelikuks on tosool ja õliks on Valvoline 10w40.
Olen mootorile seisu ajaks isegi tekke peale visanud, et kül nii ligi ei pääse, aga lootusetu. Milles probleem?