03-e mootor tõksib
03-e mootor tõksib
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
03-e mootor tõksib
Tere!
Nimelt, kui sõidan alla 80km/h, siis on kõik normaalne aga nii kui kiirus hakkab 90km/h jõudma, siis hakkab mootor kakkuma:regan
Milles võib probleem olla?:)
Nimelt, kui sõidan alla 80km/h, siis on kõik normaalne aga nii kui kiirus hakkab 90km/h jõudma, siis hakkab mootor kakkuma:regan
Milles võib probleem olla?:)
- siksaator
- Foorumi kasutaja
nonii pole sellest probleemist siiamaani jagu saanud:flaming
kütuse pealeanne on reguleeritud nagu peab.
Nüüd ka veel lisaks teine probleem juures: tühikäik on jõle ebastabiilne, siuke tunne nagu ei saaks õieti kütet peale või nii:kuri . Algul mõtlesin, et selle põhjustab 03-karpa too elektrooniline tähikäigu klapp. Nüüd aga peale pandud 01-e karbuss( ilmas selle tühikäigu elektroonilise jublakata) aga probleem ikka sama. Olen ära vahetand bensupumba sisu, mootoriruumis olevad voolikud( ka bensuvoolikud) aga probleem pole ära kadund. Nimelt mitu korda karbussi ka puhastand aga viga ikka mann:kuri
Igatahes mida ei oska enam midagi teha:puzzled äkki keegi oskab aidata???????????????????
Nüüd ka veel lisaks teine probleem juures: tühikäik on jõle ebastabiilne, siuke tunne nagu ei saaks õieti kütet peale või nii:kuri . Algul mõtlesin, et selle põhjustab 03-karpa too elektrooniline tähikäigu klapp. Nüüd aga peale pandud 01-e karbuss( ilmas selle tühikäigu elektroonilise jublakata) aga probleem ikka sama. Olen ära vahetand bensupumba sisu, mootoriruumis olevad voolikud( ka bensuvoolikud) aga probleem pole ära kadund. Nimelt mitu korda karbussi ka puhastand aga viga ikka mann:kuri
Igatahes mida ei oska enam midagi teha:puzzled äkki keegi oskab aidata???????????????????
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
ma ei saa nüüd enam aru kas probleem oli selles et auto sõidu ajal hakkas kakkuma või selles et tühikäigul pöörded kõikusid. poole teema pealt läks sujuvalt probleem teiseks. minul aitab selle kakkumise vastu see et ma puhastan kontaktivahe ära. ajan sinna korraks selle lehtkaliibri vahele.
aitab aga mõne kuuga hakkab jama taas peale.kuidagi satub niipalju tolmu sinna jagaja kaane alla.
aitab aga mõne kuuga hakkab jama taas peale.kuidagi satub niipalju tolmu sinna jagaja kaane alla.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
see probleem läkski sujuvalt üle teiseks ja ma pidanud vajalikuks teist teemat teha:puzzledAlgselt postitas: moosmoosik
ma ei saa nüüd enam aru kas probleem oli selles et auto sõidu ajal hakkas kakkuma või selles et tühikäigul pöörded kõikusid. poole teema pealt läks sujuvalt probleem teiseks. minul aitab selle kakkumise vastu see et ma puhastan kontaktivahe ära. ajan sinna korraks selle lehtkaliibri vahele.
Hetkel siis auto sõidab ilma tahomeetrita ja pöördeid enam ei loobi;):D
Nüüd millagil tahaks mingi muu tahomeetriga proovida, et kas on sama jama, mis ennem.
Nüüd jookseb masin ilusti 135km/h välja:Dniiet üks probleem on kadund.
kas toda tühikäiku ei saa mõjutada jagaja jalg?(nt äkki võib kõver olla, kulund jne.)
[Muudetud: 23-9-2007 siksaator]
-
ttuus2004
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 21033
- Kontakt:
Algselt postitas: siksaator
nonii pole sellest probleemist siiamaani jagu saanud:flaming
sul kontakti vahe on paigas wä?
mul oli sama jama aga legureerisin kontakti vahe ja nyyd käib yhtlaselt

-
mmummik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Auto puudub
siin võib tõesti olla ka jagajaga tegemist?võiks vaadata küll kontakte ja kui vaja,siis puhastada ja vahe õigeks,mis aga puutub klappidesse,siiskulla mees see ei puutu präegu küllselle teema juurde.KUI TÜHIKÄIK ON PUHAS JA SÜÜDE TASEMEL JA KORRAS,SIISSIIT KÜSIMUS?KAS SUL ON IKKA ÕIETI TÜHIKÄIK REGULEERITUD??