Mulre on selline, et lada 2108 1.3l hammasrihma pinguti tikk polt ei seisa enam keermes. Ploki küljest on vint maas, rihma pingutada ei saa.
Mida teha ? Olen kuulnud metalliliimidest. Kas need liimid peavad seda tikk polti seal ?
On kellelgi kogemust selliste asjadega ?
PS:Kui midagi on valesti kirjutatud siis ärage kohe Kurjustage
Sõimama vaevalt,et keegi kohe hakkab,kuid mina isiklikult neid liime ei usu.Kindlam viis on auk läbi puurida ja uus vint sisse lõigata(kuigi,ma ei mäleta,palju seal ruumi on)
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
Hmm...võib proovida keemilise metalliga...ning uuesti keermestada, ning keermeliimiga proovida, kuid ei ole kursis keemilise metalli soojus- ja pingetaluvusega...
Niipalju oskan öelda, et magnetit hoidis käigukasti õlikorgi küljes kinni küll...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
...Toetan kopecit,nende liimidega võib postreid seinte külge liimida..on ka müüa selliseid vahestutsereid,kus nii sise-,kui ka väliskeere.Puuri auk,keermesta ja kas siis kasutad stutsert või mõõt jämedamat tikkpolti---need võid küll keermeliimiga sisse keerata
Algselt postitas: PuZuP
Hmm...võib proovida keemilise metalliga...ning uuesti keermestada, ning keermeliimiga proovida, kuid ei ole kursis keemilise metalli soojus- ja pingetaluvusega...
Niipalju oskan öelda, et magnetit hoidis käigukasti õlikorgi küljes kinni küll...
Magnet seisab õlikorgi küljes ka ilma liimita. Mul traktori käigukastis juba mitu aastat, väike süvend on korgi sisse treitud. Aga teemasse: äkki on võimalik lihtsalt pikem polt panna. Auk ja keere siis sügavamaks loomulikult. Kui kasvõi 3-4 korralikku keerdu peab siis on ka keermeliimist abi.
Kui sealt on keere maha keeratud,siis arvan et ei aita liim ka.Ilmselt tuleb asjade kinnikeeramise peale jõu ka mõistust kasutada.Seal on M8 polt ja seda keeratakse keskmiselt 25nm.Kui võimalus,siis proovige düno võtmega kinni keerata ja proovige tavalise võtmega.Ma ei tahaks küll näägutada,aga toodi üks lada mootor teha.Kui lahti võtsin siis ikka oli mida keda kiruda.Nuki hammasratta polt oli sedasi kinni keeratud et ma mürasin ikka hulga aega.Ja kui kätte sain siis oli näha,et polt keskelt peenemaks venitatud.Ja muud tikpoldid mis nukki kinni hoiavad olid enamus pu....is.
Veel üks variant on auk jämedamaks puurida ja jämedam keere peale keerata. Või kui jämedam polt ei sobi siis saab veel teha tikkpoldi, mis on ühest otsast jämedam (see mis plokki läheb) ja ülejäänu on originaaljämeduses.
Milline lahendus täpselt sobib, sõltub suuresti võimalustest ja kasutadaolevast masinapargist.
Algselt postitas: Mahno
Veel üks variant on auk jämedamaks puurida ja jämedam keere peale keerata. Või kui jämedam polt ei sobi siis saab veel teha tikkpoldi, mis on ühest otsast jämedam (see mis plokki läheb) ja ülejäänu on originaaljämeduses.
Selline oli mul tegelikult mõte juba ennem. Nädalavahetusel kui aega on vaatab seda asja siis.