Ebamäärane tühikäik

Ebamäärane tühikäik

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Ebamäärane tühikäik

Postitus Postitas marks »

Tühikäik muutub viimasel ajal märgatavalt. Mõni päev on normaalne, 1000rpm umbes, vb natuke rohkem. Täna aga jälle oli tühkäik 1700-1800rpm. Tooreklapp avaneb-sulgub kenasti. Mis sellist pöörete kõikumist põhjustab?
r
rene07
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107, Niva 2121, Jaapani masuudipress...Pajero...

Postitus Postitas rene07 »

seda põhjustab karburaator- kas tühikäigu vale regulleering või mustuse poolt mingi ummistus ( düüsid sitased):) Võta karpa lahti, puhu kõik avad ja düüsid puhtaks, keera tühikäik jälle paika ning peaks jälle sõitma :lol Seda kõike võib põhjustada solkkütus ,mida pea igaltpoolt saab! Nii et vaata hoolega ka seda mida ja kust tangid
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Juhtus mulle üks selline viga täna ette. Otsisin tüki aega. Leidsin lõpuks ka üles.
Tühikäigu pöörded ebamäärased ja suured. Reguleerimine ei aidanud. Kiirendus ka vilets.
Tegu oli tavalise Lada karbaga.
Viga oli nimelt teises kambris. Teise kambri segusiiber jäi natuke lahti (kiilus kinni).
C
m
mcleo
Suletud kasutaja

Postitus Postitas mcleo »

sama mure tühikäiguga aga ei ole tühikäiku enam pea üldse. vahel jääb gaasi maha laskmisel 500 peal tööle enamasti sureb kohe ära. tegu on solexi karpaga. süüte kontrollisin üle on ok. aga gaasi andes hakkab sumpas paukuma justkui poleks süüdet vahepeal. asi tekkis lihtsalt sõites ühel hetkel, kui mootoril jõud ära kadus. siis sain toorega linna tagasi. järgmine päev katsetades oli jõud tgasi. aga tühikäik mitte. arvan, et saab nii rikast kätte, et enam ei süüta? mis võib karpas viga olla? või siiski midagi muud ?
a
Alex
Foorumi kasutaja
Autod: Samara 21093

Postitus Postitas Alex »

kui sa McLeo saad mõne hea karpa tegija, siis ole hea ja pane mulle ps ka kontaktid.
alex@vaevleb kah solexiga
l
laizk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas laizk »

käisin rakveres ühe väga hea karpa tegija juures. tal garaazis suur tsehhi stend, kus pöörded, süüde, co jne kogu aeg peal jookseb. karpa teeb puhtaks jne... 1,5h minu karpaga jamamist maksis 100 eeki:) kahjuks ei tea, kui huvitatud ta numbri jagamisest on...... kui keegi mul seda eraviisiliselt küsib, siis äkki saame kaubale
a
Alex
Foorumi kasutaja
Autod: Samara 21093

Postitus Postitas Alex »

kas sul oli 09 karpa?oleks kontaktist väga huvitatud, kuna pean lähiajal nagunii Rakverre minema
alex@eraviisiline:)
Vasta