Tere mul on üks küsimus kui raske on paigaldada ladale 1,6 mootorile elektrilist ventikat präägu on ventikas veepumba küljes sund jahutusena tahaks et algul läheks mootor kiiresti soojaks.Mida peab tegema et panna elektrilist ventikat nii et kui soojaks läheb hakkab ventikas siis tööle.Kuhu peab anduri panema või mid tegema peab.
Korras jahutussüsteemi ja rahuliku sõiduga pole vist üldse seda ventilaatorit vaja. Mul on 1,2-l mootoril ta ära võetud ja mingeid probleeme pole tekkinud. Talvel on lisaks veel papitükk radika ees. Ainult kui koha peal täislastis haagisega manööverdada, siis kipub kuumenema. Pentsu võtab hinnanguliselt pool liitrit julgelt vähem.
Nojah, 1,6 mootor on natuke suurem, see võib halvemal juhul keema minna koha peal.
to kenu: nojah, nii võib see olla valgas... mul 1.3ne mootor ja mingi 30 min ummikus istudes ja meetri kaupa edasi liikudes tõuseb vee temperatuur ikka märgatavalt, niiet elektri vent hakkab pidevalt tööle. mina ei jamaks mingi 0,5 liitri bensu pärast võimalusega, vesi keema läheb:(
Vat pole mingit probleemi ,kui on elektrivendilaator. Vent hakkab käima alles siis ,kui radikas on vee temp umbes 90 kraadi . Põhimõtteliselt võid sõita nii kah ,et elektrivendilaator tööle ei lähegi ,kuid pruugib kuskile kinni jääda või midagi ( siis muutub vendilaator väga vajalikuks).
ventilaatori mure hakkab vägagi päevakohaseks muutuma järgmine nädal.ega sa Ardi äkki mõni päev pealinna kanti ei juhtu, et ventikas ühes tasku pista?Ja kas jutt on ainult ventikast või ka raamist mille külge ta kinnitub?