sportnuka aratundmine

sportnuka aratundmine

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
v
vazitehnik
Suletud kasutaja

sportnuka aratundmine

Postitus Postitas vazitehnik »

kaisin siis tana yht vanamehe siksi vaatamas vaitis et on peal sportnukk, votsime lahti ka kuid mille jargi seda ara tunda sest tundus originaaliga sarnane, ainult et NN. sportnukal oli peal nr.23 ning suur A taht ja kiri BA3 rohkem nagu ei leidnud midagi, oskab ehk keegi aidata.
f
fuzzbu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas fuzzbu »

sportnukil on nukid ümaramad
v
vazitehnik
Suletud kasutaja

ma raagin et panime originaaliga korvuti mul silmanagemine korras kuid mingit vahet kyll neid pold
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Need nukad mille pöörde momet hakkab alles üle 3000rpm ja millel peab olema 11,5 surveaste,on nukad nati ümaramad.Aga tänavale tehtud võllil küll mingit vahet ei tee.Kui siis kellaga ja malliga mõõdetuna kuskil raamis.Ja siis peab nuki kattumis nurka mõõtma.
56506878
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

v
vazitehnik
Suletud kasutaja

tanud leidus vahemalt yks inimene kes sai aru millest ma siin seletan teised siin raagivad mingist poorete arvutist minutis mis kasu mul sellest on kui nukk on maha voetud ja lissalt vaja teada millega tegu.thnx lingi eest
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige

Algselt postitas: vazitehnik
tanud leidus vahemalt yks inimene kes sai aru millest ma siin seletan teised siin raagivad mingist poorete arvutist minutis mis kasu mul sellest on kui nukk on maha voetud ja lissalt vaja teada millega tegu.thnx lingi eest
Tänavasõidu mootorile tehtud sportvõlli ei eristagi lihtsal vaatamisel.Ja kui nii tark oled et tahta sportvõlli siis peaksid selgeks tegema ka omale eelnevalt võllide kujud :mad:,et mitte niisama jahu ajada.
56506878
v
vazitehnik
Suletud kasutaja

OK oletame siis et mul on see standardi lahedane,kuna silmaga tundus kyll tapselt sama tavanukkvolliga, kuid vanamees ise vaidab et on sportnukk peal, mille jargi ma siis saan kindlaks teha kui ta on auto pealt maha kistud,seal ainult suur A taht ning nr.23 ja kiri BA3 muud midagi.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige

Slimaga tundubki et on sama.Kas oled kindel et on mingi tehase nukk et vaatad mingeid tähti ja numbreid.Tavaliselt keevitatakse nukile peale ja lihvitakse uuesti üle ja nii nagu soovitakse nurkasi muuta.Ja kus see nukk on mida vaatamas käisid ja milline vanamees selle nukiga ikka sõidab.
Aga kas proovimis võimalust ei ole?Ja kindlasti suureneb ka mootori poolt neelatav kütuse kulu.Ja ehk oskab nuki omanik öelda kes selle nuki tegi?
56506878
g
gaz
Suletud kasutaja

Postitus Postitas gaz »

kui see sportnukk vähegi sport on siis peaks tal ka klapitõus olema suurem kui orig nukal. võta nihik kätte ja mine mõõda ära arvuta natuke ja ongi teada.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

Algselt postitas: gaz
kui see sportnukk vähegi sport on siis peaks tal ka klapitõus olema suurem kui orig nukal. võta nihik kätte ja mine mõõda ära arvuta natuke ja ongi teada.
just sai ju ülevalpool räägitud et tõus võib olla sama aga teisel ajahetkel!
kraadid hakkavad siin rohkem mängima :)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
g
gaz
Suletud kasutaja

Postitus Postitas gaz »

jah aga enamasti (usun et u80%) on sportnukad ikka suurema tõusuga kui orig nukad. ma isegi pakuks seda et siin uuritav nukk on nn sportnukaks tehtud just ainult tõusu suurendamise teel, mis ei vaja peale keevitamist vaid ainult lihvimist.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige

Nüüd oleme kõvasti tarka juttu ajanud,aga ma pole ikkagi aru saanud mis otstarbeks see nukk vajalik.Kas ralliks või tänava mootoril???
56506878
t
Tegija
Foorumi kasutaja
Autod: Suzuki Baleno 1.3
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

Tarka juttu on tõesti kõvasti.Lihtsaim moodus on see peale panna ja ära proovida,kui silmaga vahet ei tee.
Vasta